Thursday, December 27, 2012

beutskin essence

assalamualaikum

siapa nak kulit putih melepak! haa
semua orang nak kan
sekarang kan femes pasal pil beautskin essence

so baru ni yaya ada bagi fyna try 10 biji beautskin essence



so my review
tak banyak yang fyna boleh review dengan 10 biji ( 5 hari )
sebab rata-rata yang ada perubahan setelah makan 1 kotak BE
10 biji SNE fyna dapat rasakan parut kulit muka lembut sikit lah dari before
cerah tu..tak nampak lagi lah
but if continue makan insyallah rasanya.sebab rata-rata feedback cakap kulit makin gebu
apa yang bagusnya ialah..bukan muka je gebu..badan pon..haa tu yang bagusnya BE ni

so fyna suggest try dulu 1 kotak..rata-rata yang cakap 1 kotak dah nampak perubahan..tapi depends pada badan masing-masing jugak lah ye





rm 240 1 kotak ( 30 biji )

facebook page : http://www.facebook.com/yaya.catalyst.9?fref=ts
SMS : 0179313997 (sms only)
email : babygorjes@gmail.com / yaya.order@gmail.com

6 comments:

Salwati Sapei said...

no wonder bagus..rege pun bagus..hehe;)

Ezy Chiaki said...

teringin nk kulit gebu,.
tp xberkemmpuan..
hehekk

Mira Adzlia said...

utk 1 time bole..tp nk maintain tu yg payah..huhu

.cik yaya. said...

thanks fyna ! =)

siapa nak beli trial boleh juga ye

10 BIJI - RM 56
20 BIJI - RM 96
30 BIJI - RM 136

thanks!

Bella Sahidi said...

harap sgt akak baca entry ini

http://www.bellasahidi.my/2012/12/perempuan-dan-mekap.html ;)

Pen Merah said...

yup, memang m'jadi sgt. sy pun da cuba.kulit makin licin.rasanya lau amik utk 2 bulan dh bleh jadi mcm adira AF, haha