Thursday, November 1, 2012

SOPHIE PARIS EVENT :STRIPES ATTACK @ Catalogue 7 Launch Event

assalamualaikum

19 oct haritu fyna pergi 1 event dekat maju juntion..sophie paris event..kalau korang nak tau..sophie paris ni baru je bertapak dekat malaysia ni..maybe baru 9-10 bulan..tapi ahlinye dah 50k tau! and fyna lah salah seorang darinya

so dah menjadi ahli..haruslah kenal-kenal dengan orang-orang kuat sophie paris ni..even fyna tak aktif..sebab tak ada masa..sebagai ahli..haruslah pergi support hehehe

adik fyna memanglah aktif dalam sophie paris ni..baru sebulan aktif, ahli dah 100 orang lebih..alhamdulilah..rezeki dia..so duit dah berkepuk-kepuk dalam poket tu haha

tema stripes

tapi sebab last minit join ke event..memang tak sempatlah nak shoping..so fyna ke sana pakai baju kosong je

OOTD




DRESS - POPLOOK
HANDBAG - PIERRE CARDIN
PASHMINA
PEARL BRACELET
WEDGES - OPERA

1st datang lepas daftar terus serbu makanan


tapi makanan pon ringan-ringan je la..jadi la dari tak ada kan..
1st time makan fruit tart..sedap!



my sis and her boyfie


my sis noor and amy..kawan sekolah lama
sanggup amy beli tiket semata-mata nak jumpa fyna..aouch! terharu ok


agak susah bila kena makan duduk and pakai heels =.=


masuk dewan..mak ai..besarnyaaaaaaaaa..and lawa gila


ambik gambar belakang pentas haha


ni la bos sophie paris



farah fauzana entertain kiteorang ..plus dia jadi cover sophie paris
fyna tak pernah minat dia..and tak pernah pulak tengok dia jadi pengacara
tapi malam tu gila best lah..pecah perot dok gelak haha


ramai ramai
nasib fyna dapat seat depan haha


fashion show
tinggi gila heels diorang..macam mana la diorang jalan


best dress..adik fyna dapat hahahahah
act semua yang naik atas pentas tu dapat
gelemer la naik pentas kan

so far this event berjaya la..ni 1st event dari sophie

korang pon boleh jugak join event ni
cuma masuk jadi ahli je

nak jadi ahli senang je
rm15 untuk setahun

pm adik fyna

sekarang dah ramai join and buat side income..fyna pon dok diam je dah 3k..

tggu apa lagi?

mana tau next event boleh pergi dengan fyna..=D





3 comments:

Cik Cammy Lia said...

eh sy kenal r adik awk tu.hehe. bf dia pon kenal..penah dlu2 lepak sesama.. ahaks.. xsangka tu adik awk ye

hazwani niwani said...

kenal wani?? sapa ye...

Syafiqah Hashim said...

wahh!! macam best je kak fyna!!
nak try la..ada rezeki dapat jumpa kak fyna..hihii..