Thursday, November 1, 2012

Silkygirl Sweet Temptation Bloggers' Event

assalamualaikum

wah 1st time join event silkygirl haruslah teruja..

sebelum ni silkygirl dok invite dah pergi event diorang tapi i always bz you know =.= ha lepas ni tak ada event dah..every week full of makeup job..

this event di buat di Hello Deer..sebelah wondermilk! teringin nak makan cupcake wondermilk tapi sebab hujan lebat..punah cita-cita ku =.=

this event act Silkygirl nak perkenalkan perfume baru yang comel..so all the bloggers yang rajin buat review barang ni..macam fyna haha haruslah dijemput

jom temgok gambar




comelnyee patong ni!
and sweets!
tapi fyna baik hati time tu..tak ambik pon sweets ni..kan rugi =.=


masuk-masuk kena daftar dulu..
fyna bagitau nama full haha padahal diorang tulis fyna je =D

OOTD




adele shawl - anggun zara
top - forever 21
jacket - dressing paula
skinny - nichii
wedges - opera
handbag - pierre cardin

posingposing
thats sabrina! fyna kenal dia je hehehe
masa mula dapat invitation fyna tanya sab dapat tak..dia kata dapat..legaaa ada geng =D
fyna kenal sab pon dalam blog jugak hehe


the bloggers!



kusyuknyeee


what color are you
haruslah fyna pilih pink kan? =D


then diorang suruh kiteorang buat cupcake
what!!!!!!!!!!!!

ok decorate foundant je..tengok macam senangkan

tapiiii


apron beb haha..dah macam nak masuk masterchef kan


this is foundaant tau! gila lah..nasib baik diorang tak suruh buat sebijik macam ni haha



ni lah foundant..gila susah nak buat foundant
patutla kalau beli cupcake ada foundant mahai


macam biasalah fyna paling fokus..padahal pening kepala apesal rambut dia senget ni haha


tada! hahahhaha haip! jangan gelak lah...
susah kot nak buat menatang ni =.=

F for Fyna lah =D


ahhh kepala nampak besar pulak..dah macam alien haha


congrtas sab! dapat 1st lagi tu
cupcake paling comel..jeles! =D


makan time!

kalau bab makan haruslah ambik banyak-banyak kan..sedap gila kotttttttt



now camwhore dengan all the blogers!





SILKYGIRL Sweet TemptationCollectible Perfume Dolls 


cute kan! geram nak ambik semua..
kalau pergi mana-mana , keluarkan perfume yang comel ni dari handbag mesti orang tengok-tengok je kan..cewah..perfume comel tuan pun comel =P

harga tak mahal..only RM19.90
see sangat affordable kan?

SILKYGIRL Sweet Temptation Collectible Perfume Dolls will be available in stores from the 15th of November 2012 dekat semua outlet yang jual barang silkygirl ni..macam guardian/watson =)


nak tak perfume ni? for freeeee?????????????!!!

join this quiz

mana tau bernasib baik..dapat hadiah perfume comel ni


last photo

group photo!


dont ask me why muka fyna macam hantu..kena flash sorang-sorang

another event pic

so jom tengok apa goodies yang fyna dapat






yeay dapat perfume!
wanggi la lepas ni..
will do a close up apa yang fyna dapat ok? =D




11 comments:

hagemarugemOk said...

comel nya... macam kawaii gitu... ;)

bspotgurl said...

Bestnye!!! dpt jumpa ramai blogger ....

Puteri Panda said...

bestnya! jeles2. menyesal tak pergi. T___T

Sarah Harun said...

dh bt kuiz tu. dpt perfume sama mcm sis.hehe. sedap x baunya sis? x sabar nk tgk review. hope dpt pegi event mcm ni satu hari nnti.

betty said...

kl fyna nak bergambar yg gune flash,, fyna x leh pakai faoundation high spf.. nati muke jadi cerah semacam bile cahaya tu memantul balik.. :)

Syafiqah Hashim said...

perfume tu serious comel!!!
wahh, syok nya dapat join event mcm ni...weeheee~

RazFiRa said...

comelnye sume..

Cik Yatt said...

wah perfume baru..mesti beli nie..silky girl my febret product

Sabrina Tajudin said...

best sgt dpt jmpa kak fyna!!! <3
hope dpt jmpa lagi! <3

laskar pelangi said...

bestnya:)

MiSz fiFiEyQa said...

bestnye...bestnye...foundant tu comel sgt...and for sure kalau saya beli perfume ni msti sy simpan botol dia buat koleksi coz it's too cute and adorable! ;)