Thursday, November 8, 2012

Siam Express at Queensbay Mall Penang

assalamualaikum

kalini fyna belanja adik fyna yang datang jauh nun dari kl hehe
owh fyi fyna ada adik yang duduk di klang..so raya baru ni dia balik kedah and thanks to her and her bf,ray sebab temankan fyna pergi makeup hahaha

2 customer..rushing..dengan tak sarapan and bangun lewat
kesian diorang lapar tunggu fyna makeupkan pengantin

so rewardnye fyna belanja diorang makan..so sebab last customer dekat bayan lepas pulau pinang..memang dah dekat dengan  Queensbay Mall, terus kiteorang decide nak makan dekat situ

pusing punya pusing..masuk kedai ni..ramai jugak orang..dalam hati ni sure sedap ni hehe

sebab tak pernah makan kan..so why not kita try



my sis and her bf, ray
ray gedik perasan hensem la tu haha



ignore my face..haha muka penat tu 
adik fyna, kiddy dia pon ada job..lepas habis job terus datang jumpa kiteorang


green manggo salad
RM 10.90
this one sedap..fresh and rangup


telur dadar





steamed fish in kaeongsom soup
RM39.90
pedas,masam,manis sedap hehe
api dia tu sampai habis stil bernyala haha
ikan besar..puash hati makan


kangkung with belacan
RM9.90
boleh la


Pandan chicken 5 pcs
RM18.90
fav adik fyna..fyna pon act dah lama teringin makan
tapi fyna tak suka sangat sebab macam ada rempah ape tah dalam tu =.= kott



dessert
icewater chestnut
RM5.90
this one sedap

ada buah nangka..delima? entah la..macam-macam ada dalam tu..tapi sedap la..

so total up agak mahal la act haha
tapi tak apa..bukan selalu kan?

yang bestnya makan dekat sini..portion dia besar..so agak letih la nak habiskan
nasb baik ada ray and angah haha..diorang perot tong =P

so korang pernah makan dekat sini?

loc: Siam Express at Queensbay Mall Penang

8 comments:

Eyda Amanda said...

tempat kerja lama saya :D

Azueriena Norash said...

sedappppnyer ikan tu...alamakkk hujan2 nie kiter cepat bebenor raser lapor...huhuhuhu

faY said...

saya pernah mkan kt situ mase study kt merbok. so jenjalan penang je hujung mggu hehe :)

Cik Yatt said...

bestnye makan makan..aumm

Nur Zaheera said...

teros lapar. haha

Ai Noraida said...

kak wani memang makan abes punye , xrugi blanje die , hehe

hatif iezyan said...

saya makan lunch for two...mmg termimpi2 la nak p mkn lg..
desert die sgt sedap..hari tu mkn coconut icecream..yummie!

Anonymous said...

ada sjil halal x?cm sdap ja..coz jadi was was sbb yg jadi waiter ada tatu plak :O