Wednesday, November 28, 2012

shawl Halfmoon catalina

assalamualaikum

sekarang tudung half moon menjadi kegilaan semua orang..ada jugak yang bertanya..half moon tu bentuk macam mana?

half moon tu bentuk separa bulat..paham? tak paham boleh google hehe

so baru ni fyna dapat shawl halfmoon catalina

differentnya shawl ni adalah dia ada 2 side..warna lain-lain..and fyna rasa 2 shawl di jahit sekali

shawl Halfmoon catalina


fyna dapat 1 side warna hijau lembut and 1 side lagi warna biru lembut

kain jenis licin tapi senang bentuk and warna dia cantik! seriesly..

bila mix dua memang jadi warna cantik sangat

soft green side



soft blue side



harga?

RM 39 


boleh beli di sini





for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 



follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul




7 comments:

Tulus Sweet said...

sis, ada satu warna je ke?

fyna said...

ada byk syg...

Mia said...

satu je colour dkt website tu kak fyna?

Abg Stalker said...

nk menangis tgk.. :')

fyna said...

diorg belom upload lg rsanya

Syuhada Salleh said...

sgt cntik..

O'gosh Iskandar said...

Fyna pakai apa pun cantik...