Thursday, November 22, 2012

review : sophie facial brush

assalamualaikum

facial brush

sekarang ni fyna dah fall in love dengan facial brush ni..ke mana-mana mesti bawak..rasa tak bersih pulak kalau tak guna facial brush..wah!



kalau dekat negara luar..diorang memang dok guna benda alah ni..memang sangat elok kepada yang ada pores and muka bermasaalah..kadang-kadang guna tangan je tak boleh make sure kita punya muka betol-betol bersih..tambahan yang menggunakan makeup..nak beli yang jenis mesin punya mahal la..kita ni kan student..eceh! so kalau ada yang murah buat apa membazir =)




pink!



bulu bulu halus


ready untuk tonyoh dekat muka

my review

lembut..so sangat best kalau nak tonyoh dekat muka
buatkan kulit kita betol-betol clean
terutamanya bila korang nak remove makeup..tak payah dah nak tonyoh sampai muka merah..ha guna ni..tonyoh pelan-pelan..segala makeup memang keluar semua..tak kan ada yang melekat-lekat dekat celah-celah hidung,bawah bibir atau mana-mana..semua tahu if tak cleankan muak dengan betol..jerawat boleh naik
ur skin akan lebih soft and pores akan lebih mengecil
disebabkan bentuk brush yang sederhana, sangat senang untuk di gunakan
tapi lepas guna makesure korang basuh betol-betol ye


harga?
RM7.50

boleh beli dekat adik fyna

hp no : wani 0103615062

kalau jadi ahli..dapat diskaun lagi
ahli hanya RM15.00 sahaja seumur hidup
apa bestnya jadi ahli ni? dapat pergi event! and boleh buat duit ooo hehehe
sekarang dah ramai join and buat side income..fyna pon dok diam je dah 4k..

tggu apa lagi?


for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 



follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul









1 comment:

mizz miaizzati said...

baru taw fungsinya..hehehe..