Tuesday, November 20, 2012

Review: FANTASIA™ Body Mask. Whitens your desired area in just 7 days!

assalamualaikum

barang kali ni adalah BODY MASK

ha bukan muka je tau boleh pakai mask..kat badan pon boleh heheh..

ok jom tengok pakaging

ni pakaging lama



ni pakaging baru




ok
diorang cakap
FANTASIA™ whitening body mask (vitamin c)
whitens your desired area in just 7 days!


desire area tu macam celah ketiak..kelengkang..daki dekat pelipat-pelipat tangan ,peha and so on lah

my swatch!


sapu sapu sapu


after?
apa yang korang nampak?
pict none edit ye 

my review

bau? macam tak ada bau
texture? pekat dan agak kasar..tak kasar macam body scurb la ye
senang apply..tak ada ketol-ketol

1st makesure badan kering then sapu seluruh badan secara nipis.
then biarkan kering selama 20 minit macam tu
bilas dengan air
perbezaan yang fyna rasa
badan jadi lembab
kalau sebeblum ni gores dekat tangan ada putih-putih tu (kulit kering)
pakai body mask ni sekali je dah hilang dah garis putih tu
meaning kulit menjadi super lembab

the best thing about body mask is
kita tak payah susah nak tonyoh-tonyoh macam pakai scrub
apply 1 badan then relax tengok tv sambil tunggu mask kering..ha senang kan?
lagi 1 if pakai body scrub..wajib la kena pakai losyen lepas tu..sebab badan akan jadi kering
tapi body mask ni tak payah dah pakai losyen tu semua 
ala macam msk dekat muka tu..dia dah ada semua sekali dalam tu..

nak kata sekali pakai kulit terus jadi snow white tu tak la
pakai kerap..2 kali seminggu..insyallah nampak perubahan kulit badan tu..cerah sikit dari sebelum ni

so fyna dah try 2 minggu ni..kulit pon cerah sikit rasa
and bila tengok swtach tadi kulit makin lembut kan sebelah tu

sedikit info
product ni mande in malaysia
ingredients ;:aqua,palm oil, glycerol, white oil,vaseline,tacl powder,boron nitride,kathon,
pheoxyethanol and methylisothiazolinone,collagen,pearl powder, avocade oil, oliver oil,milk extract, vitamin C.
so for sure la halal..GMP APPROVED AND MALAYSIA DRUG CONTROL AUTHORITY APPROVED
buatan sendiri dari family owner tersebut


harga
Small pack: RM18 ( 40 gram)
Normal Pack : RM36 (100 gram)
Large Pack: RM98 (500 gram) (2-4 bulan)



boleh beli di sini

sms : 0166308623 (fast reply) 
email: swiss_rowl@yahoo.com (for international buyer)



for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 



follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul





4 comments:

zurakeembong said...

Nak tryyyyyyyy !

shu said...

cambest je :)

A.G.P said...

waaa....gonna try it! :D

Jazica Albek said...

fyna ade tak tips or produk recommended utk hilangkan hitam dkat buku lali, lutut dan siku? petroleum jelly berkesan ke ek?