Tuesday, November 20, 2012

review :eyeshadow and lips brush

assalamualaikum

berus atau jari untuk apply makeup?

ada yang lebih suka guna jari..ada yang lebih suka guna berus

kalau fyna..fyna suka guna dua-dua..
jari time malas..
pakai berus bila rajin and nak buatkan makeup lebih nampak smooth

so untuk yang baru kenal makeup-makeup ni
ada jugak yang tanya fyna..berus makeup apa yang ok..takot nanti beli keras semacam..tak pon guna baru 5 kali bulu-bulu dah lurus semua..rugi duit



ok untuk beginner
fyna suggestkan beli berus ini

jangan kata beginner
fyna pon guna berus ni untuk makeupkan customer


sebab apa?


sebab berus lembutttt.. fyna memang tak akan guna berus keras keras dekat cust..
sangat senang nak apply and handle






ok yang bulat kat atas tu..untuk eyeshadow

kalau nak apply eyeshadow dekat coner mata ataupun dekat crease..haaaa ni sangat lah sesuai
sebab texture dia padat
bila bulu bulu padat..eyeshadow senang nak melekat
pernahkan jadi bila nak ambik eyeshadow guna berus..tak lekat-lekat dekat berus tu..haa geram kan
yang ni jangan risau naa


yang ni untuk lipstick ataupun eyeliner
disebabkan fyna dah banyak berus untuk eyeliner
fyna memang tumpukan 1 berus ni je untuk lipstick
sebelum ni fyna pernah guna berus lain tapi tak smooth bila apply dekat bibir
yang ni lain
maybe sebab angle dia kor..senang nak buat bentuk dekat hujung-hujung bibir


harga?
RM20.00

boleh beli dekat adik fyna

hp no : wani 0103615062

kalau jadi ahli..dapat diskaun lagi
ahli hanya RM15.00 sahaja seumur hidup
apa bestnya jadi ahli ni? dapat pergi event! and boleh buat duit ooo hehehe
sekarang dah ramai join and buat side income..fyna pon dok diam je dah 4k..

tggu apa lagi?






4 comments:

Sabrina Tajudin said...

cam best je berus ni! <3

Ateyn Bella said...

waahh, menarik. i pon baru nak berjinak2 nak mekap utk wedding. tp still confident level tu x tinggi sgt. huu.

hatif iezyan said...

follow me on my blog!
tenkiu darl..

cik ezai said...

Sye gune berus untuk aply eyeshadow..xpndai gune tgn..huhu