Thursday, November 8, 2012

melepas rindu dengan anjeees


saalamualaikum

kalau buat plan..buat awal sebulah,awal setahun..bila sampai masa mesti plan tu tak menjadi kan? kalau ajdi pon mesti ada masaalah..eh bulan plan berkahwin..itu lain..ni plan dating dengan anje-anje hehe

plan banyak kali tak pernah jadi..sorang ada hal la..sorang lagi pergi bercuti lah..last-last last minit punya plan menjadi..pagi tu berkomen di facebook nak jugak jumpa lepaskan rindu and plan jumpa malam tu jugak hahaha

see last minit punya plan menjadi!

time ni fyna memang langsung tak sihat =(
deman tapi rindu


my bodyguard..my all frens dah tau kemana fyna pergi haruslah mereka ada sama

lokasi bertemu di 
DATARAN IKAN BAKAR SUNGAI PETANI



YUMMY

daging bakar
fav!


kerang rebus

ikan sumbat..dapat free..yeay!


ikan siakap bakar 2 ekor


tomyam campur



nilah ikan sumbat free


non and her husband and baby haris


licin! licin!
total up only RM120.00
time for me untuk belanja my bestfrens makan
sebab diorang sentiasa alert bila fyna ada masaalah..tq for them! love you anjess



with baby


dalam perot non ada baby!



fav picture
love you guys! 


5 comments:

faY said...

seronok bila dpat belanja frens yg alert and d sisi kita sentiasa. tu tanda kita hargai jasa diorg :)

Abg Stalker said...

lama mimi x mai blog.muka demam cmtu ke fyna. :) maintain tiptop.cpt sihat,bole jd superwoman blk.

Hanna said...

Terus lapar tengok gambar food Fyna, hehe

Nora_Aniza said...

fyna banje..baiknya hati, bila nak belanja saya lak?

kartina suffian said...

aku bru tgk ni along oiiiiii hahahahhahahaha