Sunday, November 25, 2012

me as mak andam : makeup tunang linda 16.09.2012 di sungai petani

lepas makeupkan fatin..
terus ke sungai petani untuk makeupkan linda

ok memang neves masa amkeupkan linda
dalam bilik tu ada mak and kaka linda dok tengok fyna makeup
bilik yang sejuk pon fyna boleh berpelih-peluh
haish

nak makeup yang simple sahaja
sesimple and se soft mungkin dah fyna buat ni
alhamdulilah linda puas hati hehe

act linda tak nak pakai bulu mata palsu tapi kena paksa..ha pakai jugak..hehehe baru comel

owh ya..mak and kakak linda pon baca blog fyna tau! hehe thanks!
sory lambat sikit update pasal makeup ni








congrats linda!

all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com



4 comments:

UniMeOw said...

cantik sgt kak!!cyes! :D

Abg Stalker said...

mak andam kawin nti mekap sdri la cmni

Nurul Shafina (nyzam) said...

cantik la.... pndai akak make up huhu :)

Ninie@Aini said...

cantik la...sis sy ada email sis...reply please =)