Saturday, November 24, 2012

me as mak andam : makeup sarah dan hajar 1 sept 2012

assalamualaikum
nak update makeup job fyna yang lama-lama..banyak sangat sampai tak terupdate


ni makeup job 1 sept haritu dekat alor setar
sebelum ni dah update makeup nikah kan
so kalini sanding pulak

diorang hire fyna and adik fyna
so banyak lah gambar lawa-lawa =)

ini si adik
siti hajar

memang dah sedia cantik..makeup sikit je bagi lagi cantik hehe






indoor photoshoot


outdoor photoshoot

kapel ni malu-malu sikit,,hehe posing pon malu malu mahu gitu heheh

ini si kakak
siti sarah
mata tu tak cukup tido tu hehehe






indoor photoshoot





ini kapel paling comel..sangat lah sweeet
senang suruh posing
dua-dua sporting!


fyna paling ketot =.=

gemoknya fyna kah kah kah padahal tudung belakang tu buat macam badan fyna jadi besar haish!

all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com








3 comments:

Yusmaa Aleyn said...

One day nanti if panjang umur dan ada jodoh, kita nak kak fyna make upkan kita. Yg soft soft okay. Always baca blog akk. Lg2 make up pengantin :D
Googd luck kak fyna <3

MiSs FaazLeeNz said...

magic touch la kak fyna..insyaAllah nnti ada rezeki depan2 nk akak mekap sy la..<3 (^_^)

Cheida_Mymee said...

cantik sangat!! huwaa!! im really upsad fyna x daput make up kan saya hmmm.. x de rzki.. nnt nikah sy book fyna awal2.. huuuu