Monday, November 26, 2012

me as mak andam : makeup nikah

assalamualaikum

ok maaflah fyna lupa pulak nama dia and bila dia nikah..sory sangat..buku diary fyna dah hilang..=.=

tapi nak tunjukkan hasil makeup fyna lah ye

agak susah nak makeupkan dia sebab kulit jenis berpeluh and berminyak
so fyna pon berpeluh jugak lah makeupkan dia heheh tapi lega boleh jugak at last









all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com

6 comments:

[sutera kasih] said...

cantiknya make up fyna :)

betty said...

eye shadow and shading dah cantik,, kl lips tu terangkan sikit ke coklat2 sikit maybe naik sikit,,. kaler tu nampak pucat.. well,, keep it up dear..

Fear'Ara said...

too light la dear.. and kening tu nmpk tak kemas.. but overall sweet la .. keep up ye dear..

Mira Maisara said...

cantek lah akak.. :D

shahirah mansor said...

leh ke u dtg terengganu?make up kan kite...wedding on ogos 2013...

Irzan Samaden said...

Salam..
Saya ada membekalkan kain jubah berbatu untuk dibuat jubah atau baju kurung..

Harga dibawah harga pasaran dan pembelian pada 10 pasang keatas akan mendapat harga yang istimewa..

Sesuai untuk surirumah atau sesiapa yang ingin memulakan bisnes online..

layari
http://www.facebook.com/QistCollections
untuk updated kain2 terbaru dari kami..

hubungi :
Irzan:012-2724949
Naza:012-9752114

email:zanth_nz@yahoo.com
:nzath_babe@yahoo.com.my