Tuesday, November 27, 2012

me as mak andam : makeup nikah & sanding nadia 12-13.10.2012 di bayan lepas pulau pinang

assalamualaikum

dimulakan rezeki makeup fyna pada bulan 10 di bayan lepas pulau pinang..

time ni fyna ke rumah nadia di temani oleh mak ayah and adik fyna hehe sebab adik fyna ada job di kl..nak pergi sorang takot, mak ayah pon memang tak harap anak kesayangan diorang ni pergi sorang-sorang heheh

makeup nikah

untuk makeup nikah nadia req makeup yang soft sahaja



nadia kecil orangnya and sangatlah comel..kulit nadia ada masaalah tapi dia tak bagi ambik gambar sebelum..malu katanya hehe

so untuk makeup nikah ni fyna main warna pink je la..nak bagi muka nampak fresh and soft
sangat suka dengan baju and veil nadia..

makeup sanding




untuk makeup sanding..nadia nak gelap di mata tapi still soft

ramai tanya kenapa nikah pakai warna pink..sanding warna putih

ala sekrang ni orang nikah pon pakai warna hitam..apa kisah? hehehe

gambar kalini snap guna note 10.1 je..camera mahal tak ada..=.=


untuk photography boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com


11 comments:

shishi>>shida said...

wowww...pandai make up..comei2...ske soft make up...nice2...

sheera aya said...

cantik yg ni!. nampak glowing je muka dia n pink soft tu cantik!...

najwa cherel said...

brilliant work kak fyna! :))

zeyeyey said...

kening dia cantik :)

sal adyza said...

berkenannye ngan baju & veil nikah dia. tmbh ngan makeup tmbh chantek...

saeko_nakamura said...

cntik make up sis!sgt ska yg tme nikah. plus cntik jugak bju gn veil simple but nice.. ;)

Wiida Ribbon said...

makeup ni sangat cantik! sweet je.

bella hamzah said...

cantik make up soft je.nmpk flawless.n suka sgt tudung nikah dia kaler pink sgt cantik.

mirza syazwina said...

cantiknye makeup nie,serius suka gila!!

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

cantik..tak heavy sgt =)

ina spoil said...

Salam kak ,bpe mekap nikah saje, sbb wt akad nikah di rumah sje ,akak stay area mana ye?