Friday, November 23, 2012

Malaysia Social Media Week


selang 2 minggu baru menjenguk KL..fyna datang KL lagi sebab dijemput untuk memeriahkan majlis Malaysia Social Media Week..mula-mula memang berbelah bahagi nak pergi Kl lagi..tapi bila fikir lepas ni hujung minggu memang pack..so grab la peluang untuk last enjoy ni..

hari khamis malam naik bas then sampai pukul 4pagi..fyna dengan adik..usung beg berat cari-cari hotel..sebab dah malas nak mencari hotel..pilih je apa yang ada depan mata..Hotel Royal Bintang..ha..dapat bilik puas hati..tido puas-puas

disebabkan invitation dapat pon last minit..fyna nak shopping pon tak menyempat..eh biasalah perempuan mesti jugak nak beli baju baru untuk pergi ke acara apa-apa kan? haha so nasib baiklah kami stay dekat BB , banyak choice jugaklah untuk shopping tapi choice tersebut terpaksa si cancelkan sebab hujan lebat ya amat.. =.= nasib baik ada kedai giodarno..rembat 1 baju and blazer pinjam dengan kawan adik..legaa..last minit memang menjadi haha

event pukul 4petang..pukul 3.30 baru terhegeh-hegeh nak siap..adik fyna dah membebel dekat fyna takot lambat sebab dia yang nak hantar fyna nanti heheh..ala Time Square belakang hotel je tapi fyna ni jenis takot pergi mana sorang-sorang 

this event open sebenarnya..so boleh je datang tengok ramai-ramai..cuma yang dijemput ni boleh duduk atas kerusi je

Malaysia Social Media Week (MSMW) is a national event connecting people, content and conversations around emerging trends in social and mobile media.
Social Media Week brings hundreds of thousands of people together through learning experiences that aim to advance our understanding of social media's role of society.


Malaysia Social Media Week 
2 november 2012
Bejaya Time Square

the stage


it's the Money Chamber! 
dalam ni banyak duit tapi banyak duit SAIDINA ja hahha duit betol ada sikit je..siapa yang Lucky dapat lah


sementara tunggu pukul 6petang..macam-macam band yang perform
tapi diorang ni suara powerrrrrrrrr


flash mob pon ada
gila meriah




kena interview depan orang ramai
neves..ketaq..suara tak keluaq =.=



spot me! tak sia-sia pakai tudung pink ang ang haha


the guest of honor, YB Khairy Jamaludin




the launching of MSMW 2013 !
adik fyna mimi kata KJ ni depan depan hensem oo
MEMANG HENSEM PON! senyum je..manis gila muka..auuuummmm! hahaha

majlis dah habis..now snap snap


the twins!
berkawan lebih 5 tahun..haritu baru sempat jumpa..diorang comel sangat! susah fyna nak beza mana 1 ida and iena =.=
diorang ni model glamour so mesti ramai yang dah kenal kan?
sempat borak panjang-panjang..gossip..wah best sangat! yela sekarang ni masing-masing bz sangat..jadi tak sempat nak gossip macam dulu lagi



anis si kecil molek



MSMW ni macam honour untuk all the bloggers macam kita..sebab tu diorang je bagi awards dekat bloggers yang macam kita ni ha..bukan artist je ada awrd..bloggers pon ada tau =)



so sekarang dah open untuk siapa yang nak nominate diri sendiri atau blogger kesayangan korang






More info on Malaysia Social Media Week 2013:

3 comments:

GarapanKu said...

kak lawa lh... kak ada wat tutorial nk pkai selendang tu x?? bole wat x?? :D

Sabar said...

hai fyna..sebaya rupanya kita.good info,baru tau macam mana award ni berjalan..hehe.

Anonymous said...

This is the right webpage for everyone who really wants to find out about this topic.
You realize so much its almost hard to argue with you (not that I
really would want to…HaHa). You certainly put
a new spin on a subject which has been written about for decades.
Excellent stuff, just wonderful!

My blog post :: grupa kreatywna