Wednesday, November 7, 2012

kenduri kawin boboy di marina bay cove resort lumut

assalamualaikum

nak wish selamat pengantin baru to my kazen boboy and his wife yanti..act wedding diorang  pada 7 oct 2012 tapi sebab bz kan..hehe tak sempat nak update

and dengar cerita yanti dah berisi..alhamdulilah..rezeki  =)

wedding diorang dibuat dekat marina bay cove resort lumut

so fyna and 1 family pukul 7 dah bertolak dari kedah..sebab ke lumut ambik masa lebih kurang 4 jam
makeup simple2 then dalam kereta tido..pergi wedding muka dah comot lomot dah haha..

so jom tengok gambar

the bride - yanti


sangat cantik kan? owh fyna tak makeupkan dia tau..heheeh 


boboy! my kazen




2 orang ni bau fyna makeupkan
kak ngah and aty
and diorang bayar RM 1 je untuk makeupkan diorang..cis! haha
fyna tak bawak makeup..so guna makeup yang ade je la..tonyoh2 haha


my kazen..aty


 emak2 sedara

so sweeet..macam english wedding gitu


 sukanya the pelamin! sangat soft and very the garden



sama padan


sempat jumpa nazz ryien
terkejut bila dia datang tegur fyna..see her perot..ada baby tau hehe

tempat lawa haruslah ber camwhore kan? ehehe





 jom belasah kek and pelamin pengantin





adik beradik mak


auuu sweeeett


sukalah payung ada bunga-bunga tu kan

this wedding buat semuanya rapat balik..alhamdulilah
semua masaalah tolak ketepi..semuanya seronok time ni..and kami kazen-kazen memang dah memang rapat hehe cuma kadang-kadang ada masalaah sikit..tapi biasalah kan..apa-apa pun air yang dicincang tak akan putus
time macam ni lah dapat berkumpul semua..rindu sangat time ni..semua seronok..

and lastly nak ucapkan tahniah kepada boboy and yanti..moga berbahagia =)


7 comments:

zulhilmi tempoyak said...

ok not bad. agak2 mahal x kos..? hmmm

Cheida_Mymee said...

Cntik wrrna bju.pgntin...

shaFazie said...

baju pengantin pompuan cntik..likee

SURIA AMANDA said...

sweetnya....tempat mmg cantik la..

NorAyuniAbdulManan said...

Pergi lumut ke. Sy org lumut ni hah. Hehe.

✿ pink velvet ✿ said...

alooo~ gemoknyer pic kite, huhu!

Signorina Syima said...

alamak... kena muka saya berjendul semacam???