Monday, November 12, 2012

fall in love with half moon

assalamualaikum

sekarang semua orang gilakan tudung bawal..termasuk fyna..tapi sejak akhir-akhir ni minat kepada tudung bawal telah beralih kepada tudung jenis half moon

pakai sekali terus jatuh cinta..suka sangat!

at 1st bila beli rasa macam eh macam mana nak pakai tudung macam ni..sebab dia just berbentuk 3 segi...ada sedikit macam bentuk wave dekat hujung..

try punya try last-last dapat jugak.

kan trend sekarang main lilit je...messy messy tu lah cantik..ye tak? =D

ramai tanya fyna pakai shawl jenis apa ni? macam mana nak pakai macam ni?
haaa fyna tengah nak curi masa buat video baru ni..insyallah if sempat ok..=)

meh tengok dulu fyna posing dengan tudung jenis half moon ni


1st time pakai..lilit lilit lilit sampai 30 minit hahaha


2nd time pakai..pandai dah..


pakai secara kemas pon ok


kalau pakai style messy ni..letak spec pon takde lah gelembung-gelembung dekat bahagian tepi..kan?

angak banyak kali jugak fyna pakai warna belacan ni ye..haha

dekat mana fyna beli?

fyna beli 3  half moon (ADELE) dekat Anggun Zara..haa tamakkan
( fyna dah banyak kali beli dengan diorang..service memang best..shawl kalau dapat memang wangi..macam disembur-sembur perfume gitu hehehe)


fyna beli 2 half moon dari Radiusite
( kebetulan je fyna dapat beli ni..bukak page diorang tengok-tengok baru diupdate 5minit lalu..so memang rezeki la kan..hehe sebab tudung diorang memang laku)



beza antara 2 ni?
jahitan sama kemas..cuma radiusite jahitan di depan agak tebal and anGgun zara kecik sikit
material chiffon dua-dua
tapi yang anggun zara lebih tebal and licin
yang radiusite lebih nipis,jarang,berat 

apa-apa pon fyna suka both half moon ni

harag sama je..rm39 sehelai 

so korang dah try? =D




p/s: dapatkan everyday tips dari fyna di twittalk
hanya untuk celcom usres..just dia *22001 dan follow fyna ye
* tips for this week PORES*






15 comments:

O'gosh Iskandar said...

cantiknya...x sbr tgg tutorial...

nanayaakob~ said...

cantiknya kak fyna=)

azie namico said...

Wahh !bergaya...keunggulan...ahaks

Strowberi Shop said...

cantiknye kulit kak fyna...sgt flawless and glowing..kak fyna pakai ape???share please >>>:)

BlueiceButterfly said...

cantiknya..teringin nak try :)

Arjuna Silvera said...

tak relevant dgn tudung but its is nice tho'

Cik SuSu cOkLat said...

cantikk...x sabar nk tggu tutorial..^_^

Zee said...

fyna,

nak order collagen juice drink.

camno caranye?

Puteri Panda said...

halfmoon jenis tudung paling cantik setakat ni saya tengok. ^___^

fyna tak nak cuba beli kat Wonderbutik ke? saya suka tengok warna Mint Green yang mereka jual.

SuriaRashid said...

cantik...anyway..follow kita jugak yer fyna...suriarashid.blogspot.com

hankypanky said...

salam fyna macam mane bentuk shawl halfmoon ni? boleh tunjuk gambar yang full x?

hazanis said...

makin cantik la fyna ni. geram nk cubit2 je. :P

Solehah Shamsuddin said...

wah cantiknya fyna.im new here.
come follow me here : http://solehahshamsuddin.blogspot.com/

MiSz fiFiEyQa said...

cantiknyee kak fyna...lame dah tak nampak.hehe..cepat2 buat tutorial ye...sy pun teringin nak try shawl ni.. ;)

HANIS AFIQ said...

cantiknyer muka....jeleznyer...hehe...pakai apa kat muka?? guna lipstik/lipice apa cntik la mcm tue...hehe..