Saturday, November 10, 2012

CELCOM users.. follow me on TWITTALK CELEBRITY

assalamualaikum

alhamdulilah fyna di beri peluang oleh Celcom and Dream Music untuk menjadi salah seorang Twittalk Celebrity.. bila diberitahu fyna 1st blogger yang ditawarkan kontrak ini..rasa alhamdulilah sangat..rezeki fyna.




me with Ody form Dream Music after sign the contract

fyna dah bagi hint pasal Twittalk ni dekat facebook and twitter tapi ramai yang masih tak paham

apa itu TWITTALK CELEBRITY

  • only for CELCOM users! so kepada yang tak pakai nombor CELCOM tu..cepat-cepatlah tukar ya ! =D
  • hanya boleh voice tweets dengan celebrity yang dipilih sahaja
  • hanya Tweets dengan suara..so tak payah susah-susah nak type dekat handphone tu..mudah kan?
  • korang boleh tweets selama 30 sec!
  • alah tak payah ada wifi ataupun internet pon korang boleh tweets..how cool is that? no need la handphone canggih-canggih kan?
  • korang boleh sentiasa update berita terkini celebrity kesayangan anda and boleh juga interact dengan diorang..best kn?



kepada siapa anda boleh Voice Tweets ni?

  • for me! yeay! 
  • korang boleh buat Voice Tweets hanya kepada celebrity dalam list sahaja ye
  • owh bukan fyna sahaja korang boleh dengar and reply Voice Tweets ni..tapi kepada list artis yang join TWITTALK CELEBRITY ini



berapa di Charge?

  • only RM1 a week! murah kan?
  • murah and berbaloi sebab if korang follow fyna..korang bleh berhubung dengan fyna anytime anywhere 24 hours!



apa yang korang akan dapat if follow fyna?

  • korang boleh je direct tanya any problem pasal skin, makeup atau boleh juga nak tanya harga pakej makeup and BOLEH JUGA BELAJAR MAKEUP DENGAN FYNA!
  • insyallah fyna akan banyak tweets pasal tips hanya kepada foilower fyna di TWITTALK CELEBRITY.. the tips yang fyna share tak akan di share di blog atau facebook..so? UNTUK KITA-KITA SAJE =D
  • Fyna jugak akan buat giveaway berupa barang makeup atau free baucer makanan/shopping untuk follower fyna =)
  • ada masaalah pasal apa sahaja korang boleh direct tweet fyna and insyallah fyna akan balas tweets korang
  • boleh set date untuk berjumpa and beramah mesra so boleh la belanja fyna makan..eh? hehe


macam mana nak follow fyna?

1st korang Dial *22001 

then diorang akan bagi korang pilihan bahasa melayu atau english

list of celebrities!
untuk follow fyna korang kena pilih no 9

then pilih no 2 untuk list artis dari huruf F - J

then korang akan dengan suara Fyna (Imalunyeeee)

lepas dengar vice Fyna korang akan dapat SMS pengesahan 




lepas korang follow fyna korang boleh terus tweets voice korang pasal  apa saja atau korang boleh foward kepada kawan-kawan untuk follow fyna..terima kasih sangat-sangat if korang buat macam tu =)

tak akan ada charge extra..jangan risau..RM 1 per week saje dia akan tolak

TERIMA KASIH KEPADA SESIAPA YANG FOLLOW FYNA!
HUG AND KISSES

kepada yang follow fyna..sila tweet ur voice kepada fyna balik ok..thanks! =)







11 comments:

Sweetheart-Bitch said...

Hahaha,fyna,i ni ada sound trouble ke,atau teruja sangat,tibe2 i tersubscribe keena. Whos keena? Aiyak. Will try again anyway. ;)

faY said...

wahhh sound interesting :)

RazFiRa said...

congratz fyna! semakin maju ke depan!

Pelangi said...

dah follow clbrity..choose fyna..:)

Abg Stalker said...

fyna,

mcm mn nk twit semula?sy x folo sesape lg.sbb nk tahu dlu.plus,klu nk stop bnd tu.how?agk kejam jgk,blm bt da tny mcm mn nk stop.tp itu perlu sblm bt sesuatu. :)thanks.

Cheida_Mymee said...

rm1 per weeks?

hasrul hassan said...

Wow menariknya .... boleh jadi glamour mcm ni ...

www.hasrulhassan.com

fyna said...

abg stalker : kalau dah follow..dia charge rm1 untuk seminggu..and nak stop boleh taip stop nama artis then hantar ke 22001

Abg Stalker said...

orite..tq fyna :)

nurul iman said...

heehee,fyna..sy dah follow fyna..so,kalau nak dengar tips dari fyne camne ek?

mizzwaniey said...

fyna dah follow kat twitalk tu. pastu macam mana nak voice balik n dengar tips2 fyna.. boleh terangkan :) maap tak tau :)