Friday, November 30, 2012

butik aludra


assalamualaikum

kalini fyna gayakan tudung dari butik aludra..owner dia kak ayu..fyna act pernah lah jadi model untuk kak ayu..butik kak ayu dalam rumah je tapi gila banyak tudung! rambang mata nak pilih

Selendang Zara RM45



sangat cantik! suka sangat! warna dia memang menonjol..susah kedut dah tak jarang..selesa sangat






Selendang Sareena Chiffon Printed
Promotion price RM25

fyna kalau pakai tudung ada awning ni terus muka jadi ibu beranak 3 -.-
tapi tudung ni memang praktikal..senang di pakai..tak payah risau tudung depan tak jadi atau konyot-konyot dah..
corak cantik..


Inner Curly Myra color Cream @ RM22


nak lain dari yang lain..boleh try inner ni..1st pic fyna pakai iiner sahaja..and feeling dekat London gitu haha
gambar ke 2 fyna belitkan dengan shawl.
so sangatlah praktikal..boleh je gaya macam-macam cara

butik aludra bertempat di sungai petani
the owner : kak ayu, sangat lah peramah..fast service and if korang tak tahu nak beli tudung mana, kak ayu boleh bagi choice..

so kalau nak beli tudung ni atau nak tengok tudung lain..boleh hubungi kak ayu ok

email :  myaludra@gmail.com 
text only : 0124095074





for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 



follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul


5 comments:

AYU ALUDRA said...

TQ Fyna! Ghinduu nak photoshoot lg ngan Fyna & Mimie

♥nurul♥ said...

HAHA sy pun sama.mesti muka mcm mak2 klu guna tudung indon.wuwu

anyway cantik gila inner putih tu hihi

hazanis said...

pergh. memang cantik lah. :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

memag cantik.. hehe.. ^_^.

!za VS c!c! said...

saya pun ade beli baju dr butik aludra..baru2 ni saya ade pakai untuk wedding kawan saya..memng cantek=)