Wednesday, October 31, 2012

special offer untuk peminat lamor 2

assalamualaikum


ni duta lamor2 
haha


alhamdulilah..rmai yang pm fyna and velerie pasal lamor2 ni..semunaya nak kan kulit yang cantik dengan cepat =D

brang baik harusla di sharekan..tapi minuman collagen ni memang sangat bagus untuk skin sebab hanya sekotak korang boleh alami perubahan..insyallah..

jerawat? kulit kusam? kulit gelap..lamor boleh membantu

jadi memandangkan ramai yang bertanya and membeli..Simply Bella Rosa/ Lamor 2 dengan baik hatinya nak beri  FREE membership dan special offer on your next purchase kepada 12 peminat2 Lamor2 yang bertuah..

12 orang yang bertuah tau! bukan seorang je..so korang ada 70% chance untuk menang

Caranye?

klik sini

dan share ke facebook korang

tapi sebelum 10 malam..

tepat pukul 12 malam diorang akan umumkan pemenang

mudah je kan..

so lets share..who know korang salah seorang yang lucky =D


3 comments:

Nureen said...

kak fyna, saya minat la dengan produk ni..ada membership macam sophie tak?

Strowberi Shop said...

brape hrge?

Ain Dzaya said...

adore lamor 2!!!