Tuesday, October 2, 2012

review : Feminin wash Jamu Susuk Dara

Assalamualaikum

Kali ni nak review satu benda yang penting untuk kaum wanita..

Dekat rumah wajib ada satu..memang sangat berguna terutamanya masa datang period..

Dah la tak selesa..takot ada bau tak menyenangkan pulak..betol tak?

Fyna suggest guna susuk dara ni..why?

Ok jom tengok pakaging dia dulu





gambar kali ni kecut pulak..saja testing note 10.1 baru hehe

my review


1st fyna guna masa time period..and rasa sangat fresh!

Why? Sebab dia macam ada mint..ada rasa mint and fresh..so miss V tu akan rasa sejuk sejuk sejuk and sangatlah selesa!!

lepas basuh miss V tido terus lena je..kalau tak rasa tak selesa sebab time period kan..tau jelah

Fyna dah try banyak jenis tapi this one tottaly different tau..
1st guna terus suka..sangat selesa..
miss V tak rasa gatal-gatal lagi
keputihan dah tak ada
Ada bau macam sireh sikit tapi tak kuat

kalau baca dekat botol tu dia tulis snagat sesuai untuk yang dah berkahwin..ehem! fyna tak ada pengalaman lagi so tak boleh la nak bagitau hehe

testimoni



wah kalau macam ni sure lepas kawin kena jadi pengguna setia!


harga
RM 48.00

click untuk beli



more info


for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 







12 comments:

cinta03 said...

wa...fyna pun guna produk JSD yer...saya setakat nie guna, pengantin dara, masker, gan lotian tue..mmg best..hihihi...bln depan ingat nak beli nie lak la...

-zara- said...

macam best je.. :)

Eka_Amin said...

yea! ika pon one of JSD user. memang good sgt!

♥ Elin ♥ said...

hi fyna!!
:) kite suke baca blog awk nih...

suka tgk cara awk makeup kan costumer..best jer

senang2 jenguk lah page saya...saya pun baru jer nak blajar2 makeup org ni...komen lah kalau sudi :)

http://gorgeousdaily.blogspot.com/

aku eryati said...

apa aje fyna review mesti rasa nak beli aje...

cik chinta said...

fyna sllu review mende dgn hage berpatutan. so rs nk bli. hihi

aidawahab said...

kalo nak order produk2 susuk dara, boleh ke aidawahab.blogspot.com

XD

tq

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam fyna..wah bestnya.fyna pun dah guna ya =)

maera merupakan pengedar area kuantan-pekan. siapa2 berminat leh skodeng blog maera ya. =)

Khumaera Ismail dan Jamu Susuk Dara

Muni Izzah said...

Assalamualaikum kak fyna, saya nak tanya.. kalau nak guna produk nie, ade had umur ke ? umur saya baru 18 tahun.. & saya pon ade masalah yg sama

susuk dara said...

Saya Agent JSD bagi kawasan Shah Alam, Klang dan Pelabuhan klang anda...jika ader sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi saya 012-3011592 dengan kadar segera....

Unknown said...

wahh. betul cakap Fyna. memang best kan?produk2 JSD yg lain2 pun best jugak tau!!

Saya pengedar. Berminat nak cuba/beli boleh join group ni ye <3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.104436983037833.9828.103254003156131&type=3#!/groups/jamusihatcantik/

aidawahab said...

inbox me at https://www.facebook.com/aida.abwahab untuk beli produk susuk dara :)
nak daftar agen pon boleh tapi tggu pengambilan

https://www.facebook.com/SusukDarajsdAidawahab

XD