Wednesday, October 31, 2012

promosi : 1 tudung RM 15 only!

assalamualaikum

1st of all fyna nak minta maaf sesangat..sebab jarangnya update blog..tak pernah tinggal blog lama-lama macam ni kan? fyna tersangat bz dengan  event, job,par time job..memang tak rehat langsung..plus demam pulak baru ni 

so lepas ni..more update everyday and more more more product review..banyak yang tak tereview lagi ni

so entry kali ni fyna nak tunjukan shawl yang cantik dari janna

if korang memang selalu baca blog fyna..janna memang selalu bagi shawl and tudung untuk fyna..so nice dia kan =) tq janna

kali ni bukak parcel wah! warna pink lah! fav fyna..terus excited nak pakai hehehe


CRUMPLE YUNA

RM15


i love this shawl!
even jenis konyot-konyot..tapi fyna suka sebab tak payah iron~ heheeh and tak tebal and tak jarang
style sikit pakai shawl jenis macam ni kan..asyik yang biasa ja bosan jugak heee





BAWAL ADIJUMA 

RM15



kain lembut
labuh..tapi dalam ni fyna singkatkan lah hehehe
warna memang stunning!


jadi model Lamor2 pon pakai tudung ni..baru nampak comel sikit =)

owh ya

sekarang ada promosi!
beli 6 free postage
1 tudung RM 15 only!

nak beli?

SINI!

janna: h/p : 0133416861




for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 



4 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

ok, kamu sangat cantikkkk *cairr* haha :p [Gulai Tempoyak Ikan Patin]

zuramira said...

lawa gila crumple shawl tu ! :)

Ain Dzaya said...

tudung kaler pelangi tu sangat cantikk~

mummy alisha said...

gorjes...