Monday, October 1, 2012

perot kecik jangan makan mahal-mahal

assalamualaikum

fyna dengan adik fyna memang hantu makan..nak makan yang sedap-sedap tapi adik fyna ni makan tak pernah nak habis..meluattt..yang habiskan fyna lah..si perot tong..bukan apa..sayang nya kalau tak habis..membazir

so haritu teringin nak makan dekat

manhattan fish market

ahh fav place! suka sangat makan dekat sini
sedap sangat!



belek-belek menu




mine left : CALA CALA RM 8.50
my sis : GUMMY BEAR RM 8.50
adik fyna sebut beer hahaha..then Chinese yang dok sebelah pon sebut beer
so waitress tu cakap ini bukan beer tapi bear.. 
the Chinese tu cakap you tak ada jual beer ka?
waitress tu kata eh tak..tak jual..haha


starter
fav! fav! fav!
FRIED COUNTRY MUSHROOMS : RM 9.90





SMALL FLAME : RM29.90
datang sini wajib order ni..sebab suka nasik dia yang sedap and udang yang baru kena bakar tu..sedapppp

sebab 2 orang makan..ambik yang kecik je

tapi tak habis pon!




total up RM 56.80 tapi bila kena tax and service charge semua jadi RM65.80

tapi bila makan tak habis..rasa membazir je makan sampai RM 65.80

sekarang fyna dah biasa makan sikit..makan banyak je mula lah nak keluar balik semua

and i lost 3kg =D so maintain kan berat ni selama yang mungkin..insyallah

my secret?




ready untuk di pos today =)

kepada yang dah biasa makan banyak..jus ni boleh membantu korang untuk control makanan korang..macam biasanya korang makan sepinggan nasik..lepas minum ni..korang makan setengah pon dah kenyang..and apa yang korang makan..akan cepat di hadam and benda yang tak perlu akan di "buang" tiap-tiap hari..hehe..so bila dah biasa makan sikit..perot pon akan biasa dengan keadaan macam tu.. automatic nya korang boleh sendri control makan korang tanpa susah payah..perot kenyang..badan sihat..badan pon kurus =) hanya rm30 sebotol..rasa sedap sangat! if ada yang nak cod dekat baling, sp,kuala ketil,kulim,penang..pm fyna ok..only rm30 sebotol..ada perisa oren.anggur and strawberry

testimoni


nak makan kfc? pizza? mcd..fast food? makan je..tak payah risau nak gemok sebab jus ni bantu kite untuk ambil makanan yang perlu sahaja..
fyna makan 1 ketol ayam kfc sehari pon dah kenyang smapai malam

owh ya ini bagus bagi siapa yang susah nak membuang..( berak ) terutamanya orang tua..sesuai snagat lah sebab almost everday akan membuang...tak ada ketol-ketol lagi..hehehe

if nak order boleh email fyna di fynahere85@yahoo.com

selama 2 minggu fyna jual..fyna dah jual 50 botol =)

harga? RM 30 tambahkan RM 15 untuk postage dan kotak so total RM45
orang kata mahalnya postage..jus ni dah 1kg..so bersamaan RM10.00 postage
RM 5  untuk kotak..fyna bukan send dengan kotak lembek je..ni kotak keras..supaya barang terjamin sampai..


=)




17 comments:

oshinz said...

nak pegi rekemen kat member la camni. kalo tak jenuh die berdiet, tapi tak macam berdiet. hehe.

Mira Adzlia said...

xpnah mkn kt ctu lg

Syafiqah Hashim said...

kak fyna, satu botol tu tahan untuk berapa lama kalau ikut pengambilan yang dicadangkan?

Fha Hzh said...

nak jugak try satu hari nnti Fyna.. :)

O'gosh Iskandar said...

satu botol tu tahan berapa lama ye fyna.....btw, manhattan mmg terbaik....

mi$$ Wh@teveR said...

E'eh. Mesej wani la. Haha. Betoi2. Best. Sedap. Wani jenis perot tong jugak. Payah turun berat. Tp, best sbb dah x sembelit lagi. Lancar ja mmbuang. Kalau terlebih makan, sehari boleh membuang 2 3 kali.
Bab kotak tu pon betoi. Kotak kak fyna bagi siap bleh wat lapik laptop. Kualiti betoi.

mi$$ Wh@teveR said...

E'eh. Mesej wani la. Haha. Betoi2. Best. Sedap. Wani jenis perot tong jugak. Payah turun berat. Tp, best sbb dah x sembelit lagi. Lancar ja mmbuang. Kalau terlebih makan, sehari boleh membuang 2 3 kali.
Bab kotak tu pon betoi. Kotak kak fyna bagi siap bleh wat lapik laptop. Kualiti betoi.

Sanji Ngatmi said...

mamam sambil kaber line .. kontrol kak kontrol .. hahahahahahha

comeliness_zaty said...

teringin nak mkn manhattan jgk..mcm best je..

♥nrina♥ said...

salam ziarah...

gambar mknn sedap..orgnya pun sedap mata memandang hehe...

-zara- said...

macam best je :)) sy pun tgh diet ni :)))

cik yuyiyui said...

nak order da email akak, tapi tade respon g.. hehe.. akak bz kot..
nak ambik satu botol gak sebab saya pun perut tong~ haha..
ni email sy
nurulhidayah_yuiyui92@yahoo.com

Zee said...

camana nak order?

♛ Azie Azra ♛ said...

setakat ni mampu terliur je tengok manhattan fish market. laluuu je kat depan T___T

Sweet Rose said...

salam...sy cuma ingin bertanya...kenapa order sy takde pn packing mcm tu? siap ada kotak2 lg...sy punya awk bungkus ngan plastik itam je...macam ikan masin je sy rasa...rasa tak dihargai pulak... :(

fyna said...

Sweet Rose : sory dear..1st batch i mintak postage rm10 je kan..if u tgk dekat kertas pos laju tu postage dah rm10..skrg fna mintak postage rm15 sekali kotak..even fyna balut dengan plastik beg hitam tapi dalam fyna balut dengan paper and bubble lagi kan? =)

ina ariffin said...

ey nk order jugak lah! :P