Sunday, October 7, 2012

Nandos..boleh tahan la

assalamualaikum

tiap-tiap minggu mesti pergi Jusco Perda untuk ambik stock jus collagen
kat situ pulak banyak makanan yang best-best so tiap kali pergi mesti nak try makanan baru

kali ni try Nandos pulak
memang tak pernah masuk makan dekat situ..tapi kali ni teringin la pulak kan hehe

update status dekat facebook cakap makan dekat sini..ramai pulak comment cakap tak edap =.= cuak dah rasa..tapi dah alang-alang kat situ..try je lah kan

tanya mimi pernah tak makan sini..nak tau apa yang sedap
dia reply tak pernah makan..meluat dekat hampa haha
ok mimi jeles =P

dok cari apa nak makan memang susah

ni yang susah ni kalau menu tak ada gambar =.=

so ada 1 menu ada 4 makanan..menu tu ada gambar so order yang tu je la haha


ada spaghetti rupanya..asal la tak nampak ni


madeira red rm7.90 (sedpppp)
hot chocolate rm7.90 untuk orang sakit ( milo je ni =.= mahai! )


peri soup rm7.90
sangat sedap..kalah pizza hut =P

chicken wings 3 pcs rm12.90
sedappp lembut


coleslaw rm5
rasa macam yang buat dekat rumah je la haha
tapi suka sebab sayur dia fresh =D


chicken wrap + 1sd 
rm14.90
chicken wrap tu sedap gila kot
dah la besar..isi dalam tu banyak gila..kalau makan yang kfc isi tu ciput-ciput
tapi this one puas hati sangat!

2 orang makan banyak ni je la =P


kenyang!

total rm65.50

sedap..boleh tahan..
tpi sos dia masin lah..tak suka

lain kali boleh mai lagi =D





me and my boyfriend

=D

9 comments:

cik chinta said...

x pnh mkn situ, sbh xde r..huhu

Fiza Noor said...

saya suka nando's sbb sos dia bnyk pilihan dr kurang pedas ke pedas gila. tp masam skit la. sapa x suka msam depa kata x sedap kot

Mira Adzlia said...

serius xpnah mk kt nandos..hihi

Fendy said...

nandos memg best...serius!

shiQin Az said...

kite xnah mkn nandos..Tapi tengok entry nie sumpah terliur..mcm murah la jgk.. esk nk pg!

ayut said...

pernah mkn nando's tp bkn kat Jusco Perda la...suke ayam dia...lembuttt :)

betty said...

betty suke gile nandos.. sebulan sekali adalah wajib.. betty akan makan chicken with 2 sidelines.. xkesah la quarter chicken or half chicken.. mmg terbaikk.. love nandos so much...

shu said...

first time makan nando's kt juasco perda ni jgk..mybe salah pilih, terus xnk mkn nando's dh..huhu..

Eja Hassan said...

Salam kak fyna,nk tnye ape name kdai yg akk amek stock collagen tu ye?..