Wednesday, October 10, 2012

me as mak andam : makeup nikah hajar dan sarah 31.08.2012 di alor setar

assalamualaikum

fyna and adik fyna di hire oleh sarah and hajar untuk diorang punya big day..
ni 2nd time fyna makeupkan 2 orang sekali gus
sarah and hajar 2 orang je perempuan dalam famly diorang..lain semua hero hehe

diorang req makeup yang soft je =)

hajar




orangnya sangat cantik and lemah lembut
fyna letakkan eyeliner putih bawah mata untuk nampakan effect fresh and mata besar







sarah sangat simple orangnya..
tak banyak kerenah 
makeup yang soft untuk naikan seri wajah sebab sarah tak cukup tido sebab bz prepare untuk kawin hehe




 harga photo untuk nikah serendah rm250 dan ke atas..for more info

email : kiddykiddo.kid@gmail.com




more picture



all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com







7 comments:

Rara Nasiha said...

cantik you makeup :)

blog usang said...

sentuhan make up yg mempesonakan..terserlah keayuan..

faizfakhirin said...

hai awk. chumelnya awk. nanti nk kawin, nk jemput awk makeup sy la.mesti nampak hensem, sbb awk chumel.

pelangi isya said...

Cantik makeup. suke tengok.. ^^v

Mira Maisara said...

waw..cantik.. :D

thebudoks lee said...

followed

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

cantik mekap :)