Tuesday, October 30, 2012

LAMOR 2 - drinkable injection - collagen + hyaluronic acid

assalamualaikum




Lamor2 memang tengah in sekarang...barang dari korea haruslah bagus, sebab tu tengok kulit orang korea memang mulus..jeles!

kalau dekat korea..lamor2 ni memang femes lah..dekat malaysia pon tengah femes sekarang..kenapa femes?

result dia yang cepat! seawal 7 minggu dah nampak kesan ke atas kulit

meh baca sedikit info


kesan penggunaan 1 kotak


Rumusan Lamor2's merupakan krteknologi terkini dan termaju dari Korea Selatan. Selain daripada ramuan asid hialuronik, ramuan-ramuan lain seperti kolagen , vitamin C, sutera asid amino, kalsium karbonat dan 3 jenis Beri (blackberri, Kranberi dan serbuk buah elderberi). Keberkesanan adalah sangat memuaskan dimana nutrien-nutrien yang mudah larut dalam air boleh diserap terus oleh usus.



Ingredients:

Asid Hialuronik

•meningkatkan kelembapan kulit
•mengembalikan ketegangan kulit
•memulihkan keanjalan kulit
•meningkatkan fungsi hati



Sutera Asid Amino

•menurunkan paras kolesterol dan gula darah
•antioksida dan antivirus
•membaik pulih kelembapan dan ketegangan kulit
•menggalakkan rambut yang sihat dan licin



Vitamin C

•mencegah pigmentasi
•Memudarkan jeragat dan tompok-tompok hitam
•Menpercepatkan penyembuhan luka
•menguatkan saluran darah dan tulang



Kollagen

•memulihkan keanjalan kulit
•meningkatkan mutu rambut
•mencegah penuaan kulit
•Menguatkan kuku



"14 Hari Tranformasi kulit cantik sempurna"



Kebaikan Lamor 2

• mencegah kedutan
• memulihkan bentuk asal kulit
• memulihkan kemurungan wajah
• meningkatkan keanjalan kulit
• meningkatkan kelembapan kulit
• menolong megurangkan tekanan
• meningkatkan sistem imuniti badan
• Anti-kanser
• Anti-kencing manis



Cara Penggunaan

Mengambil 1 beg setiap hari sebelum makan
Untuk Rawatan : 1 atau 2 beg (memaksimumkan keberkesanan selepas 7-14 hari)
Pesakit dengan peyakit tenat harus mendapatkan nasihat daripada doktor sebelum mengambil produk ini.


my testimoni

2 sachet dah rasa lain.
act kalau tengok gambar fyna masa dekat kl..rasanya kulit fyna macam a bit glowing..
fyna pakai skincare cepat je menyerap..
fyna ni jenis malas sikit nak jaga muka..but Lamor2 ni dia menolong untuk pulihkan kulit muka dengan cepat
sejak minum Lamor 2..jerawat memang segan nak naik..lega sangat hehehe

rasa berry yang sangat sedap!
cepat menyerap dalam air. just koyakkan sachet then tuang dalam air..tak payah nak goncang, dia terus sebati dengan air
..so fyna rasa cepat menyerap dalam badan jugak..

dulu kalau rambut tak sempat cuci 2 hari..mulalah gatal kepala..kelumumur..sekarang ni kelumumur pon susah nak naik
rambut jadi makin sihat dan lebat




agak2 boleh jadi duta tak hahahaha


fyna dah order lagi untuk tambahan..hehehe



nak beli?
contact : Valerie Goh
0192341881

http://www.facebook.com/pages/Simply-Bella-Rosa-Lamor-2/510884772257715

or you can direct pm fyna
fynahere85@yahoo.com
0177637395


8 comments:

Sya Peyqa said...

berape harga fyna ?

Puteri Panda said...

saya tahu Lamor2 dari seorang blogger juga tapi check website Lamor2 takde pula harga. nasib baik fyna ada gtau fb Lamor2. senang sikit. thanks, fyna. ^___^

Cik Jana Talib said...

fyna, pm price..

bunga.mariesha said...

Anyone want to order or want to know more about LAMOR2, can drop an email to me.
angie.mariesha@gmail.com
Its really worked !
:)

Asmalina Ramlee said...

hye kak fyna.. bpe harga satu kotak tuh??

SyUhAdA said...

hai fyna..syu amik testimonu awk ye..tQ

http://www.syuhadasalleh.my/2012/11/lamor-2-drinkable-beauty-enhancement.html

Ain Dzaya said...

fyna ta payah pkai lamor pun takpe..kulit ttp halus mulus..

Anonymous said...

Тhere is no order fashion that has gоne intο the
co&#1109t&#965mе, the pricе of а single dreѕs can
go up to thousands of dollaгs.

Stοp by my wеb-site: Thoi trang