Monday, October 15, 2012

kenny rogers roasters

assalamualaikum

fyna memang nak snagat makan dekat kenny rogers roasters ni sebenarnya..tapi adik fyna cakap haritu dia makan dua orang dah seratus..mak ai..memang tak mau masuk teruslah..mahal betol

tapi baru ni nak jugak try..dah mengidam lama ni..

so fyna ambik stock jus collagen dekat qbay..alang-alang dah kat situ..terjah la kenny rogers roasters kat situ
tempat lawa..luas pulak tu..orang ciput hehehe

cik kak yang layan kiteorang tu agak rude sikit
stress kot =.=
fyna just suruh kuatkan suara dia pergi jerit
kalau fyna jahat dah lama fyna marah balik and keluar dari situ
tapi ingat..tak baik jatuhkan air muka orang..nanti jadi dekat kita balik
so sabar je la =.=


flawless tipu ni
tapi wani ( dealer collagen) bagitau kulit fyna dah makin cantik..ouch!
=)


hot chocolate
orange juice
macaroni cheese
yang bawah tu ayam apa tah

macaroni sedapppppp...dah la banyak..
ayam sedap..kuah black papper sedap
yang pasta tu pon sedap gila
kentang tu ok la
nasik mentah..yek!
muffin sedap tapi sempat makan 1 mulut ja , adik fyna habiskan

total rm50 lebih kalau tak salah..
not bad la harga..murah jugak..banyak pulak tu..makan sampai muntah


pic ke 2 tu paksa diri habsikan makanan =.=


see tak habis pon makan

next time nak lagi makan dekat kenny rogers roasters tapi bukan dekat qbay..no no no

gambar semua dari instagram
fynahere



10 comments:

Mila Ahmad said...

kenny rogers sedap walaupun mahal tapi puas ati lah.

Ikhwan Suhaimi said...

eh2 makaroni cheese tu xpernah lagi rase.

*muffin die the best, semua flavour sedap.

AZURA MOHAMED RAWI said...

aah la..makaroni cheese tu xpenah order lg...nmpk menyelerakan..nk try la nt..

skulluv said...

kalau ambil macam2 memang la kena seratus.huhu

:)

intaNadia said...

penah gak mkn Kenny Roger beberapa kali. slalu amek yg set quarter chicken ngan 3 side dishes. Side dishes yg sedap whipped potato, coleslaw, fruit salad ngan mac n cheese. tp tue la harga dia boleh tahan mahal gak la, xleh mkn slalu

Syafiqah Hashim said...

kenny roges kinda my favorite place sebab bila makan ni confirm kenyang ;)
tapi pika pernah gak dah org yg serve tu rude..dah la perempuan..lepastu memang kena sound dgn pika depan2 tu jugak..biar jadi pengajaran buat dia..heheheee..
lapar pulak tgok kak fyna makan..and mmg betul kak fyna makin cantik :)

RazFiRa said...

huwaa sedapnyeee

hatta76 said...

Semoga hatimu seindah parasmu....insyallah..

Izzati Robani said...

cantik gambar yang first tu n akak pun cantik gak..

Ain Dzaya said...

cantikkk!