Monday, October 8, 2012

Bella Chiffon Cardigan

assalamualaikum

sekarang trend cardigan and jacket/blazer.boleh pakai untuk formal and santai..tapi kalau dua-dua gabung sekali? formal yet casual lagi best kan?

so baru ni fyna dapat cardigan ala-ala blazer..nampak macam formal tapi kain lembut and bahagian bawah ada macam beralun sikit..so nampak sangat santai and cantik..if pakai untuk formal pon boleh sebab sangat trendy


saja kaburkan muka sebab nak tunjukan cardigan yang cantik ni
fyna suka gila dengan cardi ni..
kain jenis Chiffon
lembut..selesa 



bentuk cardigan macam ni act boleh menampakkan effect kurus kepada pemakai
bahagian beralun tu boleh menutup bahagian mana yang terlebih lemak..
sebab bahagian beralun di bawah and agak panjang dari bahagian depan, so di depan akan nampak tirus, secara outomatiknya boleh dapat effect kurus =)


boleh jugak letakkan pink dekat bahagian atas..so jadilah macam ni heheh
kot la ada yang macam rimas cardigan ni dok tak diam kan =P


tak puas hati tengok diri sendiri di cermin...asal papan sangat aku ni?? =.=


eh bukan ada warna ni je



ada banyak color and choice

harga?
RM 45.00 WITH FREE POSTAGE!


beli dekat sini







for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 


11 comments:

YanaFazlyana said...

YEAY. memang dapat efek kurus pun hikhikhik suka sangat cardi nie hehe ;)

O'gosh Iskandar said...

mmg nampak effect kurus..tapi saiznya tu pun untuk orang2 kurus je cane tu..

Mira Adzlia said...

suke gak crdigan chiffon..tp tu la..kbyknnya jarang...

bantal said...

Cantik warna cardigan soft,leh cover perut bantal yang makin membesar nie...leh nmpk kurus sikit...walaupun bantal dah montel nie...suke2...

dhiashahida said...

lembut2 jer kalernya..cantik sgguh..:)

dhiashahida said...

lembut2 jer kalernya..cantik sgguh..:)

Fha Hzh said...

xpns ke fyna? kadang2 i takut nak beli chiffon sbb i takot the material ade yang jenis x best, panas n senang berpeluh... :)

Sarah Harun said...

kak fyna jgn kurus sgt k. dh ok dh ni. nnti terlampau kurus x stabil nmpk. =). btw, cntik juga cardign ni

oshinz said...

kalau lengan die panjang lagi mesti cantik.

princess pink said...

Hi fyna.. Saya ada jual cardigan chiffon. Ada yg labuh sampai lutut. ada labuh smpai bawah punggung. Lengan panjang. Rm35 include postage. Kalau berminat, boleh follow di instagram as adda syuhada ataupun like page fb 'nabilah clothing closet'. Thanks.

princess pink said...

Hi fyna.. Saya ada jual cardigan chiffon. Ada yg labuh sampai lutut. ada labuh smpai bawah punggung. Lengan panjang. Rm35 include postage. Kalau berminat, boleh follow di instagram as adda syuhada ataupun like page fb 'nabilah clothing closet'. Thanks.