Tuesday, October 16, 2012

2 FREE TICKETS! COME AND JOIN ME TO THE SOPHIE PARIS EVENT THIS FRIDAY

assalamualaikum

SOPHIE PARIS

rasanya dah ramai tau pasal sophie ni..fyna pon ada banyak review product sophie ni

apa yang fyan suka product dari sophie ni harga yang murah dan kualiti yang bagus..fyna pon ada pakai product sophie untuk customer fyna =)

adik fyna la sibuk introducekan product dari sophie ni..mulanya fyna jual mahal sebab product murah kan..ehehehe last-last dah pakai best pulak..

ha kalau yang selalu jenguk blog fyna..fyna pernah buat entry pasal barang sophie ni terutamanya magic blush cream,body butter, and mask



alhamdulilah sekarang adik fyna jual berkotak-kotak barang sophie ni..fast selling ni hehe

and kawan fyna banyak yang dah daftar nama under adik fyna and buat jugak bisnes ni..alhamdulilah..rezeki diorang pon bertambah

boleh join jadi ahli teh boleh jual dari rumah..ha kan senang..review yang fyna dah tulis dekat blog ni boleh korang gunakan untuk tarik cust..ehem! =)










sesiapa yang mendaftar..akan dapat semua ni =D



ahli RM 15 je
seumor hidup

almost everyday ada je yang daftar jadi ahli..korang boleh jana pendapatan dan kalau nak shopping barang dapat diskaun 20% lagi..kan best





GOOD NEWS KEPADA YANG NAK MENDAFTAR JADI AHLI SOPHIE PARIS
KORANG BOLEH JOIN FYNA KE EVENT SOPHIE PARIS JUMAAT DI DI KUALA LUMPUR =D

SYARAT-SYARATNYA


HANYA DIBUKA PADA HARINI DAH BERAKHIR PADA HARI KHAMIS PUKUL 5 PETANG

1. kena mendaftar dulu sebagai ahli SOPHIE PARIS..yuran pejndaftaran hanyalah RM15.

2. isi form di sini untuk menjadi ahli
https://www.facebook.com/niWAniShop?sk=app_208195102528120&fb_source=message
kepada yang tak ada facebook boleh email di niwanishop@gmail.com

tapi haruslah disertakan sekali dengan password : blog fyna
( hanya dari blog ini yang mendaftar ahli berpeluang untuk mendapat tiket free)

3. 2 pemenang yang akan mendapat tiket ke event nanti akan diberitahu melalui telefon dan juga page fyna

THE TICKET





SOPHIE PARIS EVENT
STRIPES ATTACK @ Catalogue 7 Launch Event

at Maju Tower, KL.
19th Okt 2012



9 comments:

CHOCOLATE.chip said...

nanakkkk!!! :D

Dila Adila said...

jauh sangat....+_+

Ai Noraida said...

nak share , hehe :P

Ailyl Rozanna said...

waa bestnya dapat pergi event :)

shu said...

teringin nak try body butter :)

Sweetheart-Bitch said...

Teringin nak jumpa fyna,nak fyna contengkan muka ni. Penat tau melopong tengok gambar girls yang fyna mekapkan,cantik sangat,berseri seri! Eventho me myself a make up person,make up kan orang,tapi teringin sangat nak orang lain mekapkan. Rasa macam mengidam sangat nak sentuhan fyna haha okey blame the hormone.Mom said I macam perempuan pregnant tapi request pelik pelik. Take care fyna!

bella hamzah said...

fyna kalo dtg k.l buat la kelas make up nak join.teringin nak belajar dgn fyna.tp tulah fyna kat kedah bella kt k.l susah sikit la.hehe

asyiqin nasir said...

nak jd ahli jugakkkkk!

Ain Dzaya said...

eh..sophie magic!!