Tuesday, September 18, 2012

shawl and lace

assalamualaikum

fyna dapat shawl ni minggu lepas..and sangat excited nak cuba..selalu dapat tudung jenis sama je kan..kali ni dapat yang lain dari yang lain pulak

HALF MOON COTTON






act tudung ni berbentuk 3 segi then ada ropol di bawah
kain cotton yang agak tebal dan boleh tarik-tarik untuk bentukkan dia
if yang muka bulat..fyna suggestkan lipat sikit dekat bahagian pipi macam fyna ni..then tudung ni akan nampak muncung lah =) 

sangat selesa..tak panas..and boleh di adjust untuk labuhkan atau singkat kan
sekali tengok macam tudung syria kan..sebab ropol tu..tapi ni sebenarnya shawl
shawl jenis ni tak boleh buat jenis loose..sebab kain dia agak berat 
ramai kata fyna nampak matured pakai tudung macam ni..hehehe tapi fyna suka lah sebab nampak ayu je

harga
RM 25.00 only


INNER LACE EXCLUSIVE





1st time fyna try pakai inner lace ni hehe
adik fyna cakap muka fyna pelik =.= jahat
kain jenis cotton..so sangatlah selesa..
dia akan stay dekat kepala macam tu je.sebab ada sesetengah inner kite kene asyik tarik ke depan je kan..yang ni tak payah..dia terletak cantik aats kepala
sangat sesuai untuk yang nak pakai untuk majlis pertunangan atau perkahwinan..sebab kalau yang kosong punya agak memboringkan..betol?

harga
RM15

shawl dan inner ni boleh dibeli di

h/p : 0133416861 
 EMAIL : jannahblogshop@gmail.com


kali ni fyna makeup and buat shading di muka..nampak lebih tirus kan..
sebab untuk photoshoot..shading adalah paling penting..



for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 

3 comments:

♥nurul♥ said...

hehe muke mmg nmpk mtg :)

Hanna said...

Cantik betul la fyna ni. =))

Cik Puan Nazatul Sanif said...

fyna pakai apa pun tetap cun! jujur ni! :)