Wednesday, September 19, 2012

review : ORIGINAL DOLL waterproof eyeliner..proven!

Assalamualaikum

harini fyna nak review eyeliner yang sangat best!
1st dapat eyeliner ni..comelnya!!
and tak sangka dapat eyeliner ni sebab this eyeliner very the femes tau!

ok meh tengok pakaging dia dulu


fyna dapat yang black..
terlupa pulak nak capture =.=


comelnya!!!!!!!!!



warna hitam


mata yang tak berapa nak tirus hehe


test dekat tangan


it takes time untuk kering..tapi  sebab fyna terletak banyak

ni gambaryang fyna pakai eyeliner ni





my review

korang tau silkygirl punya eyeliner? best kan..but this one better..hehe why?
mata dia lebih lembut and tirus so sangat senang nak bentukkan eyeliner kita
warna lebih pekat
senang nak apply
tak smudge
melekat and tahan lama
hanya guna air / wet tissue boleh tanggal..tak payah nak tonyoh2
mengering agak lambat..tapi normal lah untuk liquid kan?
bentuk yang comel so sumbat je dalam beg hehe
ada vitamin E..kudos!

fyna lebih suka pakai eyeliner jenis liquid dari pensel and gel..
fyna sangat fail pakai eyeliner jenis pensil..dari dulu sampai sekarang =.=
gel eyeliner best tapi renyah sebab nak kena guna brush


kat mana nak beli?

harga?
RM14.00 only!

All items are ORIGINAL and IMPORTED direct from KOREA..

recommended!
pls buy this awesome liquid eyeliner..you'll love it!



for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 








2 comments:

comeliness_zaty said...

saya pulak suke elianto eyeliner yg pusing2 tu ;)

cik chinta said...

sllu failed pki eyeliner gni