Thursday, September 20, 2012

review : Kluge Fruity Lip Gloss Ultra Shiny

assalamualaikum

ini 1st time fyna review pasal lip gloss
act fyna sebenarnya tak suka sangat pakai lip gloss..sebab fyna tak suka rasa sticky and rasa lekat-lekat dekat bibir tu 

tapi tau tak..kalau nak nampakkan bibir tu munggil..and full..then nampak macam fresh and sexy and young..haruslah guna lipgloss..thats why orang putih diorang selalu apply lip gloss..sebab nampak fresh je kan bibir tu hehe

ok this one..fyna suka ke tak?

Kluge Fruity Lip Gloss Ultra Shinny - Hot Peach


cute tube



swatch.. i love the color





ok kalau tengok pada namanya..ultra shiny..

my review
dia tak melekat langsung! 
honestly 1st time fyna dapat..fyna rasa this one sure macam lip gloss lain yang sticky..yek! fyna memang tak suka..this one tak sticky pon..
texture dia smooth and licin je
bila apply rasa yummy tapi tak heavy..
smooth je apply..
sekali apply then kite lagakan bibir kita ( korang tau kan macam mana? ala yang nak bagi ratakan warna lipstick tu)
then terus lips jadi cun hehe
nak kata shinny..tak lah over..just nice je
power stay? 
hmm lip gloss tak banyak yang stay lama kat bibir..sama lah macam ni
fyna suka sebab warna dia yang soft and sesuai dengan fyna

macam mana fyna apply dekat lips?

1st fyna guna lip liner warna nude..
then apply kan lip gloss ni..
so jadilah macam warna dalam gambar ni
tak rasa heavy pon

sangat sesuai untuk remaja
sebab remaja kalau pakai lip gloss nampak muka lebih soft

harga?
RM 15.00 

beli dekat mana?



for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 


3 comments:

Sarah Harun said...

mcm menarik. sophie puye produk not bad juga tgk. tp blum nk beli g. nk abiskn ape yg ade dulu. hehe

EZAN IDMA said...

aww menggoda bibir

Mya said...

colour nampak lawa n seksi:p