Thursday, September 6, 2012

review : Everlynn tomato whitening body scrub

assalamualaikum

sorry for the late update..bz lah sayang-sayang semuan =.=

kali ni fyna nak review 

Everlynn tomato whitening body scrub

packaging 


swatch


lembut je texture dia time ni




bila dah gosok..garam-garam semua timbul..kasar gile


bulatan tu after..seee halusnya kulit ku! and merah-merah! ok maybe sebab tonyoh tadi kan

sekali pakai dah kulit halus dan lembut..kalau 10 kali pakai? haaaaaaaaaaaaaaaa

so my review

  • i love it!
  • bau sangat wangi..
  • even scrub ni kasar..act dia memang akan menyental kulit kita and bila basuh..akan rasa super duper soft!
  • kulit kering tiada lagi
  • kulit kusam tiada lagi
  • daki tiada lagi
  • tompok-tompok kulit tiada lagi
  • badan makin cerah
  • kulit lembut sangat
  • pakai sekali dah nampak perbezaan kulit =) * pakai seminggu 2/3 kali sahaja


sangat puas hati scrub ni..so untuk bakal pengantin..anak dara..mak dara..semua la..beli lah scrub ni..sangat best..tak macam scrub yang lain

harga
(RM35 with postage original price RM45)

kat mana nak beli?


8 comments:

aku eryati said...

nampak mcm sedap aje..heheheh...tp mcm nak test la pulak

laskar pelangi said...

wah wah!
nak cuba la nanti. thanks dear sudi share^^

ucupiza said...

Wah,harus cuba ni..

Sabrina said...

best sekali sekala buat spa dirumah! lg2 scrub2 ni! mmg rasa lain sgt!

FiZ said...

menarik...ada budget lebih, boleh beli.hehe

Ninie said...

amboi kaler dia. blh buat jem sapu kat roti. hehe apa2 yg sis review sume menarik. rs mcm nak grab sume. nak tny, scrub ni bila pakai kat ktiak blh putih tak? >.<

El-Janna said...

wa.. xprnh pki scrub la.. nk test la nanti^^

boni kacak said...

kalau saya pakai macam kurang sesuai pulak kan??hehe