Thursday, September 6, 2012

review : Cure Natural Aqua Gel

assalamualaikum

akhirnya dapat jugak buat review pasal cure natural aqua gel
act benda ni agak femes..ramai orang cakap benda ni bagus...









belah kanan fyna apply cure gel ni..maybe tak berapa nampak dalam gambar..but my skin feel so smooth!

my review

1st impression

at 1st fyna apply dekat muka..eh apa ni..air biasa je..tonyoh-tonyoh..then lama-lama air ni jadi kesat and meresap dalam kulit..ok tonyoh lagi then terus keluar yang putih-putih tu..makin tonyoh makin banyak pulak
then pores fyna macam terbuka luas gila...ok fyna dah risau ni
ok tak pe..cool lagi kan..so lepas puas tonyoh..fyna basuh muka dengan air suam..
then fyna rasa kulit fyna super soft!
and pores makin mengecil! alhamdulilah..best sangat..nampaknye dia buang semua kotoran dalam pores tadi..whitehead,black head semua dia remove.tapi dengan car yang lembut
at 1st fyna anggap benda ni macam scrub...tapi scrub kasar..this one bertindak lembut di kulit
then lepas tu fyna pakai krim muka..senang nak apply and meresap terus dalam kulit..wah!
so far tak ada lah nak tumbuh jerawat ke apa..ok dengan fyna hehe

fyna dah pakai sebulan..2 kali seminggu..see tak luak pun..rasanya setahun boleh tahan ni..hehehe

tips
pump sekali then apply untuk 1 area dulu..cara ni lebih senang,,so kita boleh tumpukan tempat yang bermasaalah

harga

RM70

a bit pricey but worth every penny =)


kat mana nak beli
http://www.facebook.com/www.lebeaumonde.co.cc?fref=ts

6 comments:

Sabrina said...

First time dengar! cam best je! hehe...

Eka_Amin said...

banyak benda akak pakai, xpeke campur-campur akak?just nak tahu

boni kacak said...

elok utk buang daki kan

Annyss said...

waaa.. mcm best je. kalau x naik jerawat ok la. Saya seram sikit nak try benda2 baru ni. hahaha. takut tak sesuai dgn kulit.

Rozana Razali said...

thanks fyna. =)

aku eryati said...

mcm2 produk best ni fyna