Saturday, September 15, 2012

my collagen juice

assalamualaikum

bila lapar..terbayang semua makanan..

semua makanan nampak sedap..biskut kering pon nampak sedap

tapi im on diet..

so tak boleh..control makan..

i know..its hard kan? 

i been there before..

but

fyna ada solution untuk yang berdiet 

my new baby





why this collogen so special?

because the ingredient itself

rumpai laut, RO water, gula batu

rumpai laut 
mengandungi banyak vitamin dan mineral seperti serat tinggi, kalsium, magnesium, potasium, Vitamin B6, B12, C, A, iodin, omega 3 dan anti oksidan.

gula batu instead gula biasa..gula batu hanya mengambil masa 3 minit untuk convert jadkan tenaga..so there will be no access sugar right???.




my mom respond lepas sekali minum
senang buang air besar! almost everyday..so mak dah jadi pengguna setia

my lil sis respond lepas sekali minum
pukul 2 lepas balik sekolah, along..adik minum air tu..langsung tak rasa lapar and mengantok pon

mimi respond lepas seminggu minum
jerawat cepat kecut la..kulit pon lembut..mimi rasa sebab air tu la..pastu tak rasa lapar pon

my respond?
1st fyna minum then fyna makan nasik..biasalah..normaly ambik nasik and lauk then makan..lepas setengah nasik dah rasa macam tak lalu..sebab takot membazir..habiskan jugak..nahhhhhhh..lepas tu rasa nak muntah..rasa perot senkak, mengah..rupanya over load..haha terlebih makan

ok weird..padahal tak makan banyak..

next day..lepas minum collogen ni then tak ambik bfast..pergi kerja pukul 5 balik.mandi rasa lapar..then makan..tapi sikit

time cuti..fyna selalu habiskan masa dengan tido..tapi tak boleh tido..malam baru tido

susah nak buang air besar..minum collagen ni..kejap je rasa nak buang air besar


so conclusion nye
  • kita boleh je makan makanan yang sedap..ayam kfc..nasik..pizza..daging..everything..but this collagen akan control banyak mana kita makan..great kan?
  • tapi..dia tak bagi kita kosongkan perot..if kita tak makan..dia akan buat perot kita berbunyi..then lepas makan sikit..ok done..
  • bagi tenaga even makan sikit..
  • almost everyday buang air besar hahaha..=.=
  • kulit badan jadi halus
  • jerawat cepat kecut

sebulan..3 botol untuk famliy fyna sehaja..=.= 5 orang minum..but i dont mind sebab? murah!


hanya minum 3 camca besar morning before makan
and 3 camca besar malam sebelum tido

apa rasa collagen ni?
sedappppppppppppppppppppppp..tapi ayah kata ada macam rasa minyak ikan sikit..hahaah entah lah..tapi fyna boleh sure memang sedap

fyna dah pernah ambik banyak minuman collagen
ada yang bagus sangat tapi mahal..so fyna tak boleh nak beli every month, so bila minum cologen ni..dah la murah..boleh share 1 family..memang jimat lah

how much?
RM 30.00 sebotol / 1lt

korang boleh beli dekat fyna =D

email : fynahere85@yahoo.com


ada 3 perisa
oren,anggur and strawberry =D


9 comments:

Ai Noraida said...

aah la murah , tgok mcm mahal . hehe

B.e.e.n.a. said...

macam menarik je..lagipon sekarang memang tengah runsing sebab sembelit+jerawat punye pasal.fyna jual benda ni sampai bile ek?jadi dealer ke?cos skrg takde duet lagi.maybe later nak beli kot.huhu

cik chinta said...

murh, tp klo kn hntr sni mst da jd mhl kn fyna?

Cik Puan Nazatul Sanif said...

macam interesting! fyna jual sampai bila. ingat nak bli tgu akhir bulan ni sempat lagi tak?? pleaseee

zulhilmi tempoyak said...

ok. dah knl agen. ngah on diet jugak ni... tp nk kurus btol...huhu

nnt kena contact fyna utk ni

miss said...

Nak beli...

muncitzzz =) said...

macam best je..

nurul fatin nabila hanim said...

pm number plzz berminat la....

Aida Dani said...

sy nak belilah..mcm mane nak oder ni...