Sunday, September 30, 2012

MISS PORSCHE by Anna Syue FashionHouse + OOTD

asslamualaikum

handbag is a must la kan untuk girls ni..boleh subat macam-macam barang..
nak cari yang murah memang belambak..tapi pakai sebulan mula lubang sana sini
nak beli yang mahal memang la mampu..tapi 5 bulan kena makan maggie

mana nak beli handbang yang harga berpatutan..kualiti bagus and the best part is
warna yang memang cantik!  

introduce my 
MISS PORSCHE
wah nama..kelasssss


stunning!


tak besar tak kecik..boleh sumbat macam-macam


yellow + purpe + blue


ahhh me look skinny! cewah



pose!

fyna ni memang tak berkenan sangat beg petak ni act..rasa macam formal sangat pulak
tapi bila dah pakai rasa ok pulak..biasa lah kite ni if orang pakai semua nya nampak cantik
bila sendiri pakai itu tak kena ini tak kena kan

this handbag suprise me act
fyna boleh je galas handbag ni dari pagi ke malam
tak rasa lenguh langsung!

selalunya adik fyna mesti akan jadi assistant untuk bawak handbag fyna..tapi this one..no need
even though segala mak nenek ada dalam handbag ni hahaha..

tali halus tapi tak menyakitkan..how cool is that

and the last one..sure la warna dia yang fabolus  

trend sekarang pakai warna yang striking - striking ni..barulah up to date sikit 

ok kat mana nak beli handbag ni?

beli sini!


jangan risau.. Anna Syue FH akan update handbag baru SEMINGGU SEKALI
sebab handbag diorang ni laris and diorang nak setiasa uptodate

sekarang ni ada shop online yang tipu..jangan risau...Anna Syue FH dah ramai gila customer..click for prove 

dioarang akan pos handbag dengan selamat..click link ni untuk tengok cara packaging diorang

Price range?
only RM 39 - RM 63

antara handbag yang dijual oleh Anna Syue FH








its time for good news!

Anna Syue FH dengan murah hatinya  menawarkan
diskaun RM10 kepada 3 pembaca blog bertuah Fyna Here. 

Syaratnya kena like page Anna Syue FH dan pm Anna Syue FH dengan kata laluan "Fyna" 





hurry up! 
happy shopping girlss

_______________________

OOTD

purple pashmina



8 comments:

AmirahSM said...

beg sis ni mmg best! =)

♥nurul♥ said...

okay dah cpt2 pm dorang.hrp btuah huhu

cantiknya wrna beg tu kak fyna. kite punn tk suke petak2. tp bila tgk akak pki,rse mcm bkryakinan pulak.hihi

NUR AIN AZMAN said...

Okay kak fyna! Aen dah pm Anna Shue FashionHouse dengan kata laluan Fyna!
Hope ada la rezeki aen, hihi. Suka gila dengan beg kak fyna tu tau ^^

cik chinta said...

cntik (:

Zharif Azis said...

teruja ibu dan kakak saya bila saya tunjuk kat dorang >___<

Mira Adzlia said...

pergh..byknya beg

Radzi and Fatin said...

kak fina , nak baju tuh ! ^^

hazanis said...

seyess cantik..:)