Sunday, September 23, 2012

me as mak andam : trial makeup Wan Noor Aidawati

assalamualaikum

masa kenduri atie.. wan datang awal..masa fyna datang..dia dah ada..rupanya mereka ni bestfren hehhe

lepas makeupkan atie,wan mintak fyna makeupkan dia jugak..dia nak yang soft..so fyna pon ok je la


wan tunjukkan fyna makeup bella time bella kahwin..dia nak makeup macam tu
dia nak soft dekat muka..mata and pipi pon kalau boleh tak nak ada warna sangat..lipstick pon yang soft color
fyna pon memang peminat twilight so fyna tau makeup tu nampak je soft tapi sebenarnya dekat mata tu ada smokey effect sikit

so fyna bincang dengan wan, ambik kira tak nak lebih dari pengantin
 and this is the look..so dia berpuas hati =)





then wan bagitau yang dia dah booking fyna untuk tahun depan..so fyna macam eh yaka? baru berangan nak promote diri sendri hehehe




all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com






5 comments:

aDisH.sHidA said...

cantik mekap yg soft nie...

kaki merepek said...

fyna.. try la wat tutorial make sof gini.. mcm best la kuar nk dating kan.. best je.. pls fyna.. wat la erk..

Salwati Sapei said...

fyne, FB dah tukarr ker?akak de nk PM tanya psl makeup, tpi x boley lah:(

Mira Adzlia said...

cantiknye

Mya said...

very nice lah. mya suka:)