Tuesday, September 11, 2012

me as mak andam : makeup tunang siti zaleha 22.08.2012 jitra, kedah

assalamualaikum

this week fyna nak update entry pasal my makeup job yang tak habis update lagi..

after makeupkan dila ( my previous entry) fyna terus ke jitra untuk makeupkan siti zaleha..m
mak ai jauhnye rumah dia..rasanya macam sempadan perlis tu =D

kebanyakkan my cust fyna dah tak ambik gambar before makeup kan? why? sebab ramai bagi feedback tak payah lah ambik gambar before makeup..

but then fyna rasa macam tak best..sebab fyna tak tau dekat mana fyna improve dalam makeup ni..sebab cust banyak so nak ingat muka sebelum makeup sorang-sorang tu memang tak lah kan
and my client pon ada yang req nak tengok makeup sebelum and selepas..
orang cakap alah just attach je gambar before and after dekat email untuk client..
but fyna bukan terima 1 email setiap hari..my client dari email,facebook and handphone..
so tak kisah lah apa orang nak kata..lepas ni fyna ambik juga gambar sebelum with owner permission 
=)

this is siti zaleha
orangnya sangat lembut..dia pakai cermin mata tapi time nak bertunang if pakai macam tak lawa lah pulak kan  hehe
just a simple makeup for her engagement






wajib tangkap gambar dengan pengantin sebab nak ambik berkat.cewah


all the photography done by my sis..


engagement photography package : RM250 only
pm for details ye


if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com

3 comments:

iietamalek said...

so cantik..

Anne Mahazir said...

nice.. ;)

Fear'Ara said...

dear , kening dia nmpk cm serabut sket, if pakai teknik gam , kena biar dia btul2 kering baru apply base pastu foundation nmpk tak sekata ...but overall mmg nice, sweet je .. tersgtlah simple! keep up ur good work fyna!!!