Sunday, September 23, 2012

me as mak andam : makeup tunang Izzatie 23.08.2012 jitra

assalamualaikum

lepas makeupkan teja ( previous entry)
fyna otw ke jitra untuk makeupkan atie..adik fyna cakap adoiii mesti jauh ni
cakap banyak pulak budak ni..dia tak boleh cakap banyak sebab atie dah hire adik fyna as a official photographer =D

sebenarnya dekat je tumah atie dari highway..haha dalam 30 minit dah sampai


atie nak kan soft makeup
owh kening atie sebalah tu memang naik..sebab dia dah biasa angkat kening macam ziana zain hehe













engagement photography package : RM250 only
pm for details ye



all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com




1 comment:

Mya said...

very soft and sweet make up. just nice for her :)))