Thursday, September 27, 2012

me as mak andam : makeup tunang erin 01.09.2012 di sungai petani


assalamualaikum

makeupkan erin di sungai petani seawal jam 8 pagi..sebab lepastu ada job di alor setar pulak =)

ok lah act fyna pon tak ingat dah time makeupkan erin ni sebab banyak sangat makeup..confuse dah =.=




best makeupkan erin..tak banyak kerenah...tadah je muka hehe




lepas habis makeup and otw ke alor setar erin message cakap mak dia sukakan makeup ni;..haaa kalau orang tua suka bagus la..biasalah orang tua diorang cerewet sikit..hehe samala macam mak fyna pon haha


all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com



12 comments:

aainamardhiah said...

mata nampak galak sangat. suka tengok, cantik :)

Cik Wani said...

cantiknya! berseri-seri!

Tulus Sweet said...

warna macam ni tulus suka..naik seri

El-Janna said...

FYNA YG NI CANTIK SGT,, NMPK BERBEZA MUKA AKK TU.. GOOD JOB FYNA.. haaa sampai caps lock lg tau. hihi^^

Hanna said...

cantikkk!!!

Cheida_Mymee said...

Nama penuh dia azreen ke.. Mcm bdak skola cheda dulu je... Cntik make up sis

amy said...
This comment has been removed by the author.
amy said...

fyna pakai eyelash apa dekat pengantin ni? cantik tak over sangat

Mira Adzlia said...

cantik nya :)

anna d' banana said...

cantik macam fazura :D

fit_yat said...

ha amik kau..trus nmpak cun melecun
ni la penangan mekap
luv this mekap

Cik Mashi said...

perggh!!
lawaa gileer minah ni..
hrp mse kaweng nti dpt gk mekap cmtu.. >_<