Monday, September 24, 2012

me as mak andam : makeup nikah + sanding Razana 25.08.2012 kangar perlis

assalamualaikum

razana message fyna bagitau majlis nikah strat pukul 10pagi
so fyna dari rumah bertolak pukul 6.30 pagi...wuuuu menagntok gilaaa
sampai perlis pukul 8 pagi
kesian dekat adik fyna la yang drive..fyna tido je kat tepi hehe

ini makeup nikah terus sanding..so makeup agak tebal sikit la

 razana memang sangat cantik..kulit putih..tak ada masaalah..bertuah dia hehe.
razana req makeup gelap di mata...


so lepas fyna habis makeup..razana mintak gelapkan sikit dekat mata..sebab tak cukup gelap hehe
maklumlah fyna kan dah biasa soft-soft makeup je =)





dia sangatlah cantik!



all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com


7 comments:

Tulus Sweet said...

for the lips sis guna gincu apa? suka2!

cik wawa said...

wahhh ! sy stay perlis ! mai la make up mee ! ahha :) seriously ! suka sis make up ^_^ so cutee !

Cik Aya said...

nice la fina

Salwati Sapei said...

fyna x silap fyna de nak wat tutorial psl lukis kening kan..??biler tuh??hehe;)

AzieYaH said...

sweettt

Mya said...

cantik shawl fyna!:)

Yananot said...

Salam fyna, sy nk try pm fyna tp x boleh, maybe sbb on9 guna phone. Sy nak tanya pakej mekap, ni my phone number, fyna missed call or msg ja nanti sy call balik.Yana - 0134892156