Wednesday, September 19, 2012

Ayam Penyet di Aeon Jusco Perda

assalamualaikum

dah lama berhajat nak makan ayam penyet ni sejak pertama kali tau ada dekat perda..hehe sebelum ni memang dok cari ayam penyet..tapi tak jumpa pon

so haritu adik fyna tanya nak makan apa..fyna kata jom try ayam penyet..adik fyna on je sebab dia tau fyna yang keluarkan duit =.=


my sis!


adik fyna order ayam penyet
harga dalam rm8 kot..tak ingat lah
sedap tapi tak garing sangat lah and ayam pon kecik sikit dari yang fyna makan dekat bibik JB



mine! mine! 
harga dalam rm8 kot
fyna memang suka gila makan ikan keli..so harusla order ikan keli ni..orang panggil apa? lele? haa samething like that la..fyna pon tak tau sangat
sedappp! dapat 2 ekor pulak kan..terkejut tengok..dah la besaq! rapuh. sangat...sampai kepala pon rasa nak telan haha

owh nasik kosong tak sekali..so kami order nasik kosong 2..sepinggan rm0.50

so far ok la..boleh mai lagi..harga pon ok..cuma lepas ni kena order sup..sebab kering je makan nasik tak ada kuah =.=


haruslah yang ada bubble tu fyna punya and my fav flavor is honeydew hehe
adik fyna order air anggur tapi manis ya amat!



see..kepala ikan keli haha



lepas makan adik fyna ajak pergi Starbucks .tak tau lah kenapa adik fyna ni everyweek kena jugak minum benda ni..haish!



pose sat sementara nak tunggu nasik turun kan..hehe

ok dah mengidam nak makan ikan keliii


venue:
jusco perda bukit mertajam pulau pinang


13 comments:

Ain Najwa said...

waa...makan saje awak yer fyna..hehe..! :)

Mr feckry said...

wa lagi suka makan wong solo..sama macam ayam penyet

nuha ahmad said...

ayam penyet memg sedap kan kak ?:)

NUR AIN AZMAN said...

Akak!! Terliur aen tau :(

Lapar balik perut aen, huhu

comeliness_zaty said...

macam sedap je..kat sini pun akan bukak 1 ayam penyet kat alamanda ;)

cik chinta said...

x pnh try, pdhl dok jb

TUNASYA said...

Saya slalu jugak makan kat sini...heee! :)

norshila ibrahim said...

eh..kite bru ja lalu td..org png ja tp bru 1st time jejak kaki kt jusco tu...

JiwaPunyaiTaman said...

awk dtg la nibong tebal..sy bawak awk rasa ayam penget kt sini pulak..:)

SpyMASTER said...

Singgah blogwalking. Peh. sedap gilerrr.. ni yg lapar ni

Jom mai sini. Ya, i'm back. back again.
http://spymaster90.blogspot.com/2012/09/im-back-back-again-yeahaaaa.html

sYiRa LoKMaN said...

anda stylista??.jom join contest ? http://syiralokman.blogspot.com/2012/09/stylista-contest.html

hazwani niwani said...

yang mana sedap ag...kat sana..atau yg kat selangor =)

Cik Mashi said...

ikan keli??? Waduuuh, lame sgt da x mkn, ngidam plak! :D
lau dpt ni, pulun sekor pn xckup! :D