Tuesday, August 14, 2012

vogue dengan bawal dari Modern Hijabers

assalamualaikum

dah penat dengan bawal kosong yang tak berapa nak vogue? 
jom pakai bawal yang ada macam crown dekat atas kepala.

bila pakai orang akan fokus dekat atas kepala..cewah baru rasa vogue sikit hehe

ni fyna tunjuk contoh 

Bawal Manik SAKURA








jahitan sangat kemas
kain yang lembut and senang dibentuk
berbidang besar
manik yang tak begitu sarat..

ada lebih banyak pilihan dengan warna lain



harga?

RM65

selain bawal ni..ada jugak bawal lain yang cantik and harga murah



RM35


RM 45 

and banyak lagi

kat mana nak beli?


happy shopping!





for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere@ yahoo.com 
atau facebook page 




6 comments:

chui ™ said...

kak fyna :) cantek tdung :)
tlg review brg utk kulit kering ley tak ? muka chui kering la.tp xdpt produk lg

khairul akmal bin azman said...

muka nak mengancam ang!

Salwati Sapei said...

gojes fyna!!!nak pakai tuk raya:):)

Lyn said...

salam, mcm mne nak buat sanggul tdung mcm sis buat ni??my sanggul slalu x jd, n slalu jtuh bila sandar kpala...hope u ade tips.. :)
btw this is nice...

Salhah Suhot said...

cantik kaler yang fyna pakai..tgk td kat fb page tu warna tu tak ada pulak dah...

boni kacak said...

memang nampak comel..hehe