Friday, August 10, 2012

review : Sophie Lightening Mask Mulberry-Avocado

Assalamualaikum

harini nak review mask pulak

siapa yang tak suka mask kan..mask ni memang setaip perempuan wajib ada..bukan perempuan sahaja..lelaki pon sama ..siapa kata lelaki tak payah jaga muka?

the packaging 





swatch


before..dull skin





ni dah kering


dah basuh

ok my review

i love teh smell! rasa macam nak makan je..ni 1st mask yang sangat wangi and manis..love it!
so dengan bauan macam ni..kita akan rasa tenang time pakai..fyna selalu tertido lepas pakai mask ni ahahah
texture dia agak likat
lepas apply tak ada warna..
muka akan cekang macam kita pakai mask telur hehe
kulit jadi super soft! and it last 2 days..even dah 2 hari..kita akan rasa macam baru pakai semalam
kulit akan jadi lebih fresh 
kulit akan less minyak
effect lightening tu tak berapa nampak sangat..maybe kena pakai banyak kali dulu
did you guys nampak, after pakai mask tu..garis-garis halus dekat tangan fyna jadi pudar.kan? wah!

tips
basuh dengan air panas
susah sikit nak basuh act...so kena basuh betol-betol supaya bersih

where to buy?

price
RM12.50



5 comments:

Sarah Harun said...

x bole tgk la kak fyna produk ade berry. bau mmg yummy! hehe

Sayidah Nafisah Ruslan said...

boleh try ni :)

chui ™ said...

KAK fyna muka sy kering . ad ape produk yg kak fyna ley suggest tak ? lau ckar sikit kt kulit gris putih trang

RazFiRa said...

wow ni best

boni kacak said...

eh..tak lah mahal sangat kan