Thursday, August 16, 2012

review : Pop C Light Brown

assalamualaikum

dah lama fyna tak review pasal contact lens kan? yang nak review tak tereview-review sampailah expired haha

ini cintact lens baru fyna..sekarang ni suka yang warna natural pulak..warna hijau,biru, pink tu dah tak lalu dah nak pakai..faktor umur maybe =.=

POP C LIGHT GREY
DIAMETER : 15MM
WARNA : BROWN
POWER : 0








abaikan bulu mata original tu k..malas nak pakai mascara sebab mala nak remove..kesian kat bulu mata ni..haha

my review
yes! membesarkan mata even hanya berdiameter 15mm
warna yang natural..
design yang biasa tapi fyna suka sebab natural
tak selesa lepas 4 jam pakai sebab lens ni keras sikit
so far ok la..suka jugak la hehehe
tahan 1 tahun,,tapi selalunya if pakai dalam 4-5 bulan..if dah tak selesa fyna tak pakai dah

harga
RM25 include postage

kat mana nak beli?
sesiapa nak beli lens ni..boleh beli dengan fyna..
email : fynahere85@yahoo.com




9 comments:

♥nurul♥ said...

kte pun tgh pki yg ni kak fyna.hehe
klu g kelas pki yg ni je.natural.hee

Rara Nasiha said...

Dulu suka pakai kaler brown dengan hitam pekat. :)

Salwati Sapei said...

nice color!!boleh like je lah org pakai coz belum ade keberanian nk pakai..kikiki;)

Sabrina said...

Cantik nyaaa!

chui ™ said...

kak fyna :)
xjwp lagi soaln ari tu :9

fyna said...

soalan apa dear

boni kacak said...

awak.. apakah itu cintect lense?

miSs iNz .. (>_<) said...

Sis stay area mne yer??

Farah Atiqah said...

dulu pnh pkai contact lens yg dlm botol ni.tp xselesa sbb tebal.n ada yg ckp lens dlm botol ni,jual kt internet xelok.btl ke?now sy pkai lens jenama freshkon..nipis n selesa kalau pakai lama..harga pn xmahal pn.around rm50 n above