Thursday, August 2, 2012

puasa tapi tak lapar

assalamualaikum

puasa kali ni cuaca tak menentu kan? kejap panas kejap hujan

act time puasa ni paling la penat..tak cukup tido and memerlukan tenaga banyak..ramai kan yang tau fyna niaga bulan puasa ni =D pagi bangun masak sahur then pergi kerja.. lepas balik keje..balik rumah, mandi, solat then terus ke bazaar memang penat gila lah

so fyna sangat perlukan tenaga yang banyak

dan fyna amalkan

cordybelle



yes! fyna minum before tido and sebelum sahur and fyna ada tenaga sepanjang hari..cewah

pernah fyna tak minum sehari and fyna rasa lapar and penat sangat..rupanya terlupa minum cordybelle haha..so sekarang fyna amalkan benda ni..

bukan sahaja untuk tenaga

cordybelle ni adalah untuk wanita..untuk kesihatan kita and kulit yang cantik

jerawat yang banyak and timbul-timbul boleh kecut sendiri..insyallah..sebab fyna pernah lalui time jerawat banyak sebab stress ya amat..minum 2 kali jerawat nampak kecut je

sekarang dah bebas jerawat..alhamdulilah

lihat review fyna time fyna 1st minum shake cordybelle

cara membuat shake  cordybelle


1. my  cordybelle
2. tuang serbuk  cordybelle dalam botol 
3. letak air sejuk ..paras air harusla 100ml ok ( tapi ni fyna letak air masak je) 
4. sebab fyna letak air masak..fyna letak 2 ketul ais ( diingatkan cordy kene minum dengan air yang sejuk)
5. tara..dah masuk dalam tu
6. sedia untuk di shake


ok sedia di minum

rasa berry sangat sedap..tambah pulak minum sejuk..wah yummy!


sekarang beli 3 kotak dapat 1botol untuk di shake..so korng tak payah nak cari botol yang ada liter tu kan.ehhe

3 kotak rm400 (include postage)
harga sebenar 3 kotak RM 600

1 kotak rm170 (include postage)

kalau nak set percubaan 

rm100 untuk 10 sachet (include postage)

if korang nak beli

boleh terus hubungi adik fyna

hp no : 010 3615062 ( wani )


3 comments:

khairul akmal bin azman said...

businesswomen!

cik chinta said...

gud fyna. setapak kedepan

Ain SSB said...

Uhh Ain memerlukan ni! Sbb kiteorang puasa kat sini up to 18hrs...huhu. Tapi kdg2 cuaca kat sini buat kita rasa tak lapar sangat, Alhamdulillah la. Tapi kalau Ain ada kat Malaysia, nak try jugak minuman ni! :)