Monday, August 13, 2012

promosi Raya at jannahblogshop RM15 only

assalamualaikum

i got this gorgeous tribal shawl and inner neck ninja from jannahblogshop a few days a ago..

tribal shawl




1st tengok memang dah fall in love..sangat cantik lah corak dia..fyna tak jumpa lagi lah orang jual shawl ni dekat online shop yang lain 

sangat selesa..
material bagus..
senang di bentuk 
and of cos la corak dia yang memikat hati..
tak payah gosok pon ni..sesuai untuk yang malas macam fyna hahaha

RM15.00

inner neck ninja



fyna juga sekali inner neck ninja yang super selesa! 
sebab material dia cotton so for sure lah tak panas..
boleh tutup neck dengan sempurna

harga RM16

tapi kalau korang beli shawl tribal and inner neck ni.. 

package ni korang boleh dapat 
RM25 only!



bawal pelangi bidang 45

RM15 only


pashmina 

RM15 only

where to buy?


happy shopping!



for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere@ yahoo.com 
atau facebook page 


6 comments:

boni kacak said...

kalaulah saya ni perempuan, saya dah beli dah ni

iietamalek said...

cantik!

b e r i k e t e n a n g a n p a d a i k a n said...

masyallah fyna...cantiknyer~

nuruashia said...

tudung bwal pelangi tu gojes sgtttt...

nuru ske gmbr sys yg ke 5 :) aummmm

~capital N~ said...

FYNA..

cmne nk beli tudung ngn inner tu??

saya xde face book
huhu

tolong laaaa...

Awanis Zainal said...

Tribal shawl tu still available ? :)