Thursday, August 30, 2012

orang kedah..jom ramai-ramai jadi cantik and sihat



assalamualaikum

wah! kali ni bengkel majalah RAPI buat dekat Kedah pulak



bengkel apa ni?

bengkel kecerdasan dan kesihatan jugak kecantikan.. grooming la jugak ni

jadi kalau nak tau tips yang best untuk jaga kesihatan and cantik.boleh la join bengkel ni..

eh bukan orang kedah saja boleh join..siapa pon boleh =)

selain dapat ilmu

korang jugak boleh dapat sijil and goodie bag! yeay!

ada juga lucky draw..mana tau boleh bawak balik TV =P

and yang paling best..ehem!

masuk majalah! wah..glemer kau..ha..tunggu lagi..

tempat terhad tau..so cop awal-awal

so siapa yang berminat..boleh contact no dekat banner tu ye..venue, masa semua macam dekat banner tu

pastu nak contact nanti bagitau yang tau bengkel ni dari fyna..mana tau dapat kerusi VVIP haha 



bila lagi nak join benda ni kan..orang yang akan bagi tips pon orang yang berpengalaman..

so cepat book tempat!



1 comment:

boni kacak said...

alaha.. jauh pulak. kalau dekat, nak juga join ni.haha