Thursday, August 30, 2012

me as mak andam : makeup tunang zehan 21.08.2012 sungai petani

assalamualaikum

raya ke 3 pon kita pergi conteng muka orang ye heheh
kali ni pukul 8 pagi dah bertolak dari rumah ke sungai petani untuk makeupkan cik zehan


zehan mintak makeup yang light..lips pon nak yang very the nude gitu





tahniah untuk cik zehan yang kini dah jadi tunangan orang..gambar tak banyak sebab fyna terdelte pulak gambar dia =.= ini je yang ada

so lepas abes makeupkan cik zehan..fyna berkejar ke yan pulak untuk makeupkan rosmie..wait for my next entry ya =)

all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com





2 comments:

cik chinta said...

kening dia cntik la fyna lukis. bile la nk pdi cmtu. lukis kening sinri pon fail

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

kite paling suke mekap light mcm ni! cantik!! blusher pn suke yang pink2 mcm ni..mmg fav mekap kite!!