Friday, August 31, 2012

me as mak andam : makeup tunang yon 21.08.2012 di alor setar

assalamualaikum


last makeup untuk 21.08..kali ni dari yan terus ke alor setar



sampai alor setar..jem ya amat! and masa 30 minit jadi 1 jam..so sampai rumah yon pon 2.30 petang..padahal majlis start pukul 2.30 petang..punya lah risau then yon bagitau kak fyna jangan rushing sebab pihak lelaki datang lambat sikit..alhamdulilah hehe



kulit yon sangat flawless! makeup senang lekat..best sangat makeup yon
dia req makeup yang soft je untuk tunang 

orangnya kecik comel je..lembut je orangnye hehe

lepas habis majlis and fyna otw balik rumah, yon message ucap thanks sebab semua puji makeup cantik..and akan hire fyna lagi..alhamdulilah =')

disebab kan yon ambik adik fyna as a official photographer  so banyak lah gambar lawa yang fyna nak tunjuk dekat korang semua =)






engagement photography package : RM250 only
pm for details ye

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com


3 comments:

cik chinta said...

cntik (:

cik wawa said...

wow ! awesome :D

Salwati Sapei said...

fyna..pernh dpt job sampai Jay bee tak?klu area JB utk makeup tunang+baju ..brape cost yer fyna??sis nk taw price sbb suke style make up fyna:):)