Tuesday, August 28, 2012

me as mak andam : makeup tunang farhana 20.08.2012 sungai petani

assalamualaikum

fyna ambik job time raya ni act tak tau pon tarikh tu raya haha..main ambik je lepas tu sedih sebab tak ada kt rumah time raya =.=

lepas sebulan gatal tangan nak menconteng muka orang..raya ke dua dah berdesup ke sungai petani untuk makeupkan si kecik farhana






kulit farhana tak ada masaalah sangat..cuma kening je tebal sikit heheheh


soft makeup untuk her engagement day



farhana hire adik fyna as a official photographer =)

all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com


5 comments:

nuruashia said...

mmg nuru ske sgtttttt kalo sntuhan sys taw..seyes..xnmpk over n over..cntek :) nty kalo nuru nk tunang sys boleh dtg kelate x?? ehehehhe

boni kacak said...

berseri2 lepas kena make up :)

Asyraf Azizan said...

cantik!

aniemah said...

fyna make up sume chantek3!~ will surely be looking 4 u if im engaged! <3

Anne Mahazir said...

Cantik..;)
dtng jeguk2 blog saya..http://anne-mahazir.blogspot.com/